Aykut Keskin
Büyük Kaptan
- 28 Haziran 2012
- 21.022
- 10.506
- 2.223
Yeni kalecimizin detaylı analizi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sosyal medyada da şöyle bir iddia var Musrati- Djiku, İsmail Y. takası gibi.Fatih Doğan: “Fenerbahçe ve Beşiktaş arasında bir transfer alışverişi bekliyorum.”
Veli Yiğit: “Ben de bekliyorum.”
Yeni kalecimizin detaylı analizi
Atubolu en çok istediğim adam ama gelmesi de kolay değil. Hem yaşı genç hem performansı çok iyi.Kavukçu "hiç basında çıkmamış, ÇILDIRACAĞIMIZ 3 isim" konusunda patlayacak bence.
bana göre bu isimler Lammens ,Tzolakis ve Autebol(Etibol) ya da 1 tane süpriz isim olur taş çatlasa.
Halukta "ne zaman çıkmış abi ben hatırlamıyorum, bilmiyorum" yayını yapar. paşazadeye sorsan 20k osi-box satıldı diyor ama "formayı bilmiyorum , görmedim" sıkıyor ortaya birde - çoktan 4 5 kutu ayırttırmıştır.
Topal’ı 5.5a satmıştın Cana’yı 4.5a almıştın, Marsilya’nın ilk 11 oyuncusuydu Sunderland’de de oynuyordu.Sanmıyorum 6.75 versinler o zamanlar. Gerçi böyle deyince varsayım üzerinden yorum oluyor.
Bizde deriniz.yeni kalecimiz?
güldürmeBizde deriniz.
Bakani devreye soksalarmis belki gelir o zaman.Ederson, Fenerbahce'yi reddetti. (S. Horozoglu)