Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hani Mandıralı Trabzon'un asıl düşmanı Galatasaraydir diyor. Trabzon ondan yatmaya başladı Fener'e

Ne alaka yaw? Ben Günay ile devam edelim mi dedim?

Forvetin Osimhen ise kalecin Donnarumma olmalı mantığı doğru bir mantık değil diyorum.

Ya Donnarumma ya Günay mı bu işin sonu :d

Herkese 10 10 maaş veremeyiz.

Bir sürü daha uyguna bitecek iyi kaleci bulunur.

Hatta Mondragon örneğini verdim, Kolombiya milli takımında Cordoba'nın yedeğiydi ama gayet de iyi performans verdi işte gelip.

Vasat sevici oldugun gercegiyle yuzlesmelisin mason net hakli

sağ bekin jelertse sol bekin latovlevici olacak arkadaş ben anlamam

Birde sunu anlamakta gucluk cekiyorum; bizimkiler bir transfere kafa yorunca baska transferler beklemede mi oluyor? Yani kaleciye suan kafa yoruyorlar, o vakit sag bek ve orta saha transferlerine bakacak biri neden olamiyor? Birden fazla transfer gorusmesi yuruten kulupler var, bizde bu konu neden zor?

Fener bile ayni gunde 2 farkli transfer yapabiliyor.
Hocam 2 kişi var işte biri kavukçu diğeri Hatipoğlu..

Adamların kapasiteleri de belli

Kamlumbağa hızıyla 2 transferi anca bitirebildiler 3 ayda

Gelen topçunun cocukken fbli bjkli olmasi zerre umurumda değil

Emre kılınc da cocukken fbliymis ama sonra bıraktım takım tutmayı diyo.bize geliş surecindeki sozleri ve Galatasarayliligina kim laf eder?

Keza adem büyük...çocukları ile stada geliyo.

Eren elmali ve arda unyay cocukken başka takımlı olsa bile karakterlerine kimse laf uzatabilir mi

Hani Mandıralı Trabzon'un asıl düşmanı Galatasaraydir diyor. Trabzon ondan yatmaya başladı Fener'e

Kesinlikle yattigini dusunmuyorum fazla hirs yapip malca puan kaybediyorlar kizdigim nokta bu.. Yanilmiyorsam son 3 yenilginin 2si son dakika goluyle geldi birinde amrabat birinde Batshuayi atmisti..

Kerem işi yatacak gibi

Ama süreç şunu gösterdi. Kerem, Hakan ve İlkay’ın Galatasarayla ilişkileri zarar gördü. Yarın bize gelseler bile bu yönde bir sorun yaşanacak.

Belki de amaç buydu

Kerem işi yatacak gibi

Ama süreç şunu gösterdi. Kerem, Hakan ve İlkay’ın Galatasarayla ilişkileri zarar gördü. Yarın bize gelseler bile bu yönde bir sorun yaşanacak.

Belki de amaç buydu
hiçbiri kerem gibi gidip de evet demedi bu arada fenere.Hakan'da malum şahıs boş algı kastı ancak kerem ciddi anlamda fbye evet demiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt