Aykut Aydil
10 Numara!
- 13 Temmuz 2015
- 14.465
- 8.809
- 1.698
Her sene bu sorunları yaşamak zorundamıyız biz ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne alaka yaw? Ben Günay ile devam edelim mi dedim?
Forvetin Osimhen ise kalecin Donnarumma olmalı mantığı doğru bir mantık değil diyorum.
Ya Donnarumma ya Günay mı bu işin sonu :d
Herkese 10 10 maaş veremeyiz.
Bir sürü daha uyguna bitecek iyi kaleci bulunur.
Hatta Mondragon örneğini verdim, Kolombiya milli takımında Cordoba'nın yedeğiydi ama gayet de iyi performans verdi işte gelip.
Tipe bak, tipini tiptiğim
ortasahayada Assuncao ile Etebo yu koydun mu üffffffffffffffffsağ bekin jelertse sol bekin latovlevici olacak arkadaş ben anlamam
Hocam 2 kişi var işte biri kavukçu diğeri Hatipoğlu..Birde sunu anlamakta gucluk cekiyorum; bizimkiler bir transfere kafa yorunca baska transferler beklemede mi oluyor? Yani kaleciye suan kafa yoruyorlar, o vakit sag bek ve orta saha transferlerine bakacak biri neden olamiyor? Birden fazla transfer gorusmesi yuruten kulupler var, bizde bu konu neden zor?
Fener bile ayni gunde 2 farkli transfer yapabiliyor.
Hani Mandıralı Trabzon'un asıl düşmanı Galatasaraydir diyor. Trabzon ondan yatmaya başladı Fener'e
Manifest yapmışsınBen ne zaman yazdım lan öyle bisey
Ne manifesti yaManifest yapmışsın
Villarael ile anlaştı haberleri vardır zaten kendisi ile.Tecavüzcü Partey Fener'e yakışır.
Hayır abi tam tersi, Ederson Fenerbahçe'yi ikna edemedi.Ederson, Fenerbahce'yi reddetti. (S. Horozoglu)
hiçbiri kerem gibi gidip de evet demedi bu arada fenere.Hakan'da malum şahıs boş algı kastı ancak kerem ciddi anlamda fbye evet demişKerem işi yatacak gibi
Ama süreç şunu gösterdi. Kerem, Hakan ve İlkay’ın Galatasarayla ilişkileri zarar gördü. Yarın bize gelseler bile bu yönde bir sorun yaşanacak.
Belki de amaç buydu