Onat Can Sağıroğlu
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 19.825
- 25.783
- 2.893
Jakobs sol stoper ikamesi olur mu acaba?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasıl bir yatma?Hani Mandıralı Trabzon'un asıl düşmanı Galatasaraydir diyor. Trabzon ondan yatmaya başladı Fener'e
seni seviyorumEn iyi Tatlıdil diyorlar.
Teknoloji çağındayız Beratım ,Bu son aşama nasıl bir aşama kısmı acaba, neye göre son aşama olduğu belli oluyor.
ozlemisim hocami
Dursun baskan baya ogrendi he bu baskanlik isiniBuchi'den Morata-> Arabistan ?? haberi gelmiş
Payımıza 10 milyon düşüyormuş. Doğruysa hiç fena değil.
Şahsen beğenmedim. Bir numarası yok.Verona'nın sağ bekine ne diyorsun? Jackson Tcheutchua (doğru mu yazdım bilmiyorum) :d
Atletik bir herif gibi. Bizim oyuna uygun sanki.
Kiralik+ zorunlu opsiyon, ocakta İcardiyi Araplara satabilsek mis olurdu, parası çıkardıRasmus Højlund İçin 35 milyon euro istiyormud united. Bunuda alalim 10 sene forvet sikintisi yasamayiz.
Horozoglu kim?Ederson, Fenerbahce'yi reddetti. (S. Horozoglu)
Rasmus Højlund İçin 35 milyon euro istiyormud united. Bunuda alalim 10 sene forvet sikintisi yasamayiz.
Bu tuzaklara düşmemek lazım.Kesinlikle amac buydu hakan olayında space odalarında konuşanlar bile vardı, gs li oyunculara gereksiz yere teklif yapmaktan kendi ihtiyaçlarımızı alamıyoruz diye yaliya kiziyorlardi ki bencede doğru, yali osi ve sane olayından sonra ,ben şampiyon olamiyacam madem onlarda güçlenmesin daha fazla mantığına girdi cok bariz bu hatta sportif direktörün mounun filan taleplerini önemsiyor diyenle4 bile vardi
Kaleciye 7-8 maas verilmez bu arada, verilmemeli de. Bokunu cikartiyorsunuz bazen daha 3 ay oncesine kadar 5 milyon euro maas verilir mi bu paralar cok denilince simdi 7-8-10 falan konusuluyor. Super mantiksiz hale geldi durum. Yok Donnarumma'yi alalim, nereye aliyoruz? Buna cift haneli maas mi verelim? Bonservisi de elinde degil, bir de bonservis vereceksin.
Osimhen veya Icardi tarzi bir transfer olmadigi surece bu sekilde maaslar verilmemeli.
Kaleci isine gelirsek Ederson'u isterim ama 5-6 milyon euro maasa geliyorsa gelsin. Oyle 10 milyon euro maasi gitsin Arabistan'da baksin o zaman.
Olmuyorsa dun de dedigim gibi genc kalecilere yonelmekte fayda var, bonservisi yuksek olmasi problem degil en azindan maasi 2 milyon euro bandinda olur.