Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

2 yıl kiralık + zorunlu satın alma Frankowski Rennes'in oyuncusu artık toplamda 4 yıllık sözleşme imzalıyormuş.

Neyse kalede osimhen oynar belki Kerem'de ifb'ye gitmez onu hatirlar kendimizi tatmin ederiz.

Çokalış'ın durumunu sormuşuz
Garnacho ve Lookman için pusudaymışız
Bissouma'ya ilgi varmış
Beraldo ile temas halindeyiz
Exequiel Palacios gündemde çünkü Sara'ya talipler varmış + BAY'a
La Masia zamanında Icardi sapan yapıp güvercin vurmuş ve yemiş

nelsson+zaniolo+10 m eur ver, tzolakis'i al.

tzolakis'e 2 m euro maaş ver.

10 yıl kaleci düşünme.

20 bons 10 m maaş vereceğimiz 30+ kalecilerin peşinden koşmaktansa, bu formül her iki taraf için de gayet tatmin edici gibi.

Sen de Tzolakis'in aradığımız özelliklere sahip olduğuna ikna olmuş gibisin. Özellikle liberoluk yapabilen, yan top gibi spesifik zaafları olmayan bir kaleci olduğuna emin misin? Nasıl ikna oldun bunlara?

Sen de Tzolakis'in aradığımız özelliklere sahip olduğuna ikna olmuş gibisin. Özellikle liberoluk yapabilen, yan top gibi spesifik zaafları olmayan bir kaleci olduğuna emin misin? Nasıl ikna oldun bunlara?
abi ben hiç anlamam kaleciden ya.

yunan'ın gs'ı oly'nin as kalecisi. yani oly de gs gibi ligindeki maçların %95'ine falan favori çıkıp tek kale oynuyordur. bu anlamda konsantrasyon ister büyük takım kalecisi olmak.

şampiyonluk görmüş, avrupa'da kupa görmüş.

2002 kuralına uyuyor.

statsleri iyi gayet.

tüm bunları alt alta koyup aristo mantığı ile dümdüz yorumladım. sato da üzerine soslu fıstık yaptı. ben de tzolakis'i yedim böylece.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt