Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buchi kavukcuyu savunmuş nevzata karşı ondan alıyor olabilir haberleri.

@Emir Sato

çok daha hakim kaleciye. teknik olarak nasıl bir kaleci olduğunu detaylıca yazabilecek seviyede kendisini izlemiş sanırım.

Direkt Emir'e hitaben değil ama ortaya çok sordum ben Tzolakis isteyenler yazdıkça forumda. Emir dahil kimse de lütfedip cevap vermedi şu ana kadar. Belki görmemiştir şimdi günahını almayayım. O yüzden bana biraz Fener'i eleyip kupayı aldığı o 3-5 maçın hype'ı gibi geliyor bu Tzolakis muhabbeti. Gerçekten daha fazla, özellikle Yunan liginde izleyip tüm kalecilik özelliklerine hakim olarak isteyen varsa tenzih ederim.

hurma'nın söylediği işin özü, son tahlilde doğru. yayın geliri cücük seviyede ve acilen iyileştirilmesi gerekiyor.

yanlız hurma'nın söyleyiş biçimi ve tercih ettiği kelimeler son derece iğneleyici. amacı da belli zaten. kendi mantığında o zaman karagümrük gibi kulüplere yer olmaması lazım. standartları sağlayabilecek bir stadyumları bile yok, full sezonu 300-500 kişiye oynuyorlar. kim neden karagümrük gibi takımları seyretmek için milyonlarca euro versin?

ekleme: ayrıca kendisi kayseri'de yöneticiyken amrabat için 8 m euro isterken/alırken de iyiydi değil mi? aynı ülkede aynı lig oynanıyordu.

Direkt Emir'e hitaben değil ama ortaya çok sordum ben Tzolakis isteyenler yazdıkça forumda. Emir dahil kimse de lütfedip cevap vermedi şu ana kadar. Belki görmemiştir şimdi günahını almayayım. O yüzden bana biraz Fener'i eleyip kupayı aldığı o 3-5 maçın hype'ı gibi geliyor bu Tzolakis muhabbeti. Gerçekten daha fazla, özellikle Yunan liginde izleyip tüm kalecilik özelliklerine hakim olarak isteyen varsa tenzih ederim.
@Emir Sato

detaylı bir çolakis analizi istiyoruz heis. (paylaştıysan da kusura bakma, link atarsan seviniriz).

işte 1 hafta turnuva öncesi, (finale kaldığı senaryoda da) 1 hafta turnuva sonrası kaçırması ihtimaline karşı 2 hafta dedim. yorgunluk da olacaktır malesef. hiç etkisi olmaz demek istemedim, keşke böyle bir turnuva sezon içinde olmasaydı tabiki de.

bizden şimdilik lemina, jakobs ve osi olmayacak gibi görünüyor.

21 aralık - 18 ocak arası afcon:

gs-kasımpaşa (rams park)
gs-antep (rams park)

bu 2 lig maçına turnuva direkt denk geliyor. (bu iki maç iç saha olduğu için, bu oyuncularımızın muhtemel yokluğu biraz daha tolare edilebilir).

+1er hafta öncesine ve sonrasına (milli takımına katılma + dinlenme vs) eklersek,

antalya - dep
karagümrük - dep

düşük de olsa, bu maçlar da olmayacak olmaları ihtimal dahilinde.

Beni asıl sakatlık ihtimali düşündürüyor o turnuvada. Luyindama'dan beri özellikle...

Hurma senin gibi kanında bozukluk olanlar yüzünden bu lig değerli değil zaten, adam olup fb yancısı olmasanız çok daha değerli seyredilir bir ligimiz olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt