Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süleyman Hurma: "Süper Lig yayın geliri 150 M€ civarında. Nasıl oluyor da bir oyuncunun maliyeti 75, 85, 90, 200 M€ olabiliyor?" (DHA)
Düseceksin yine k.. fbli kel
Doğru söylemiş eksik söylemiş Galatasaray'ın forma satışına baksın stadyum gelirleri sponsor gelirleri proje gelirlerine baksın sermaye artırımına baksın Galatasaray in neden bu ligin çok üstünde olduğunu anlasın birilerinin yalakası olanlar kendini belli etmeye başlamış.

eğer yüksek bonservis ile, genç ve potansiyelli bir kaleci alabilseydik, şimdiye kadar alırdık. kalecisini alacağımız takım da şimdiye kadar ikamesini çözerdi.

bence kaleci konusu ile ilgili artık şu kesin:

alacağımız kaleci:

* takımının as kalecisi olmayacak. (bu tarihte hiçbir takım ana plan kalecisini vermez)

* yüksek bonservis bedeli olmayacak. (en azından bu seneye yansımayacak. kiralık+(zorunlu) opt. olursa olur en fazla)

bu iki doneyi kesiştirdiğimizde,

safonov ismi direkt ön plana çıkıyor. psg oyuncuyu salmak için zorluk çıkarmayacaktır. kiralık + opsiyonlu bir formüle dahi yanaşacaklardır. bu formül gs tarafını da madden yormayacaktır. ana ödeme kısmı seneye kalacağı için.

ya da son bir ihtimal, baba kalecilerden birini (ederson, alisson, ter stegen gibi) "kulübün ile bonservis problemini çöz, makul seviyeye indir, istediğin maaşı verelim" işi güdüyoruzdur.

işte burası bok. eğer pusuya yatıp alisson işini kovalıyorsak ben 1 eylül saat 00:00'a kadar beklerim sorun değil. ama bu riske girip, işin sonunda jb avuçta kalırsak çok kötü olur. :d

Bunun istisnası; olası satış için alternatifini zaten hazırlamış kulüpler olabilir. Donnarumma buna bir örnek ama başka kulüpler de vardır. Herkes biz değil, Muslera'nın, Boey'in, Barış'ın alternatifini önceden hazırlamadığımız gibi değil millet.

Kaleci- Ederson/Donnarumma
Sağbek- Dumfries/WanBissakka
Solstoper- Akanji/Laporte
10 Numara- Isco/Maddison
6/8 - scout31ciler tatmin olsun
Kanatforvet- scout31

aşağısını kabul etmiyorum!!!

25 euro bayıldım katıla!
Burda birisi senin hesabina girip TL olarak katil uyesi yapabilirdi seni bu arada.
Ben abime oyle yaptim 20 kusur EU yerine 150 TL ye hallettik

8 numara 10 numara falan almayacaksın alsında
Lemina'nın yanına Biussuma yı koyup Toreri'yı öne atacaksın

Rakibi boğarız resmen.. zaten ilerde barış..sane..osimhen..yunus gibi hücum gücü yüksek oyuncular olacak

Kaleci.. Biussuma..Singo.. Akanji yi al döve döve yenersin geleni gideni

Süleyman Hurma: "Süper Lig yayın geliri 150 M€ civarında. Nasıl oluyor da bir oyuncunun maliyeti 75, 85, 90, 200 M€ olabiliyor?" (DHA)
Düseceksin yine k.. fbli kel
ulan biz bunları nası yukarı çekeriz. oyunu nası güzellestiririz. nası iyi topcular getiririz den önce sen bunları sorgularsan tabi basarılı olamazsın.

Şelale gibi haber / soylenti olmasi gerekirken fazla sessiz ortalik.

Buda muhabirlerin bir halta yaramadigini, tek oyuncu gundeminden etkilesim kastiklarinin kaniti.

O kadar gidecek var, hoca 4 transfer demis. Cit yok anca franko cuesta kerem ya da yunus kontrat gundemi

Dün 4 cü forma cikacak diye birsey okumustum, siyah forma. Bu gercekten cikacakmi acaba?

Ligin değeri sizin gibi adi başkan ve takımlar yüzünden böyle zaten. Biraz kıpırdayan bir oyuncun olsa 15 milyon fiyat çekersin bize.

Geçen yıl toplsm 5 maç puan kaybettik 2 si bu kasımpaşaya. Bizim en zor maçımız bunlarla.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cuesta ve Nelsson'u bir an önce şutlasak transfer yapmış kadar ferahlarız. Jelert ve Yusuf da kiralık miralık bir şekil gönderilmeli. Faydalanmadığımız bir sürü adam var bu şekilde. Olası transferlerin de önünü tıkıyor kaleci hariç.

Galatasaray'ın en iyi sağbeki sizce kimdi? Eboue mi, Fatih Akyel mi, Mariano mu, Boey mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt