Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.478
- 36.943
- 3.798
Haluk'un yazdığını görünce bunu yazdı bence yanlış anlayıp. Onun dışında bunun tek açıklaması bizim Arabistan'a satmamız olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
.....
2 yil kira olmuyormus bu yüzden bu yoldan gidilmis mis. Bende senin gibi anladim sonra 2 yil kira denilince mantikli geldi.
Santrafor satıp santrafor alamadan sezona girmek başarısızlıktır.alakası yok başarısızlık ile. FFP kıçımıza girmiş. Satmadan kimseyi alamıyorsun ve önceki yönetim sağolsun takımdakilerin maaşları o kadar yüksek ki kimseyi satmayı bırak bedava bile gönderemiyorsun. Mecbur kalıyorsun bonservisi olmayan oyuncuları almak için kol gibi maaşlar vermeye. FFP ile kulübün eli kolu bağlanmış ama transfer yapamıyor diye laf ediliyor.
Gs - Fb rekabeti bu konumdayken fbye giden adam için kalem oynatmaya bile değmez üstat.Kerem için bir kaç dakikalığına bir konu açılıp tüm foruma özgürce sinirini boşaltma fırsatı tanınsa çok güzel olurdu
Yanlışın var , çoluk çocuk değil, benden yaşlı abimdir
nasıl topcu bu
Nasil üstad iyi miallaaaah trubinnnnn
Herhangi 1 adam
Gerek yok
2027-2028 sezonu icin zorunla satin alma opsiyonu dedigi an olay bitmistir ustat o ibare kurtariyor..
Zaten ilk gorusme KAP'inda normal kiraliklarda aciklama kisminda "gecici transferi "diye bir ibare yazar..Bunda direk transferi yaziyordu sadece ust kisimda sekliyle ilgili Kiralik diye belirtmislerdi.. Ben orada anladim zorunlu opsiyon oldugunu
Senin de kişilik olarak keremden bi farkın olsaydı keremin durduk yere küfür ettiğini o gün söylerdin fenere gittiğinde değil. O gün kereme hak veriyordun bugün olayları kerem başlattı diyorsun. Bu Sinan yılmaz denen çocuk bomboş bir herifSinan Yılmaz: "5 milyon Euro'yu görünce Fenerbahçe'ye gideceksen niye Galatasaraylılık edebiyatı yapıyorsun, niye geçen sene Fenerbahçe'ye küfürü başlatıyorsun? Küfürü de Kerem başlatıyor orada. Durduk yere küfür ediyor Fenerbahçe'ye bir video'da."