Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.....

2 yil kira olmuyormus bu yüzden bu yoldan gidilmis mis. Bende senin gibi anladim sonra 2 yil kira denilince mantikli geldi.

2 yıl kiralama yasaksa biz bunu resmi ıslak imzalı şekilde nasıl yaptık? Resmi metinde opsiyon yazıyorsa opsiyonludur. Seneye caymak isterlerse cayarlar demektir. O yüzden ben ikna olmuş değilim. Ha çıkar biri der şöyle yaptık bu işin resmiyetini izah eder, o zaman kabul ederim.

Kerem için bir kaç dakikalığına bir konu açılıp tüm foruma özgürce sinirini boşaltma fırsatı tanınsa çok güzel olurdu

alakası yok başarısızlık ile. FFP kıçımıza girmiş. Satmadan kimseyi alamıyorsun ve önceki yönetim sağolsun takımdakilerin maaşları o kadar yüksek ki kimseyi satmayı bırak bedava bile gönderemiyorsun. Mecbur kalıyorsun bonservisi olmayan oyuncuları almak için kol gibi maaşlar vermeye. FFP ile kulübün eli kolu bağlanmış ama transfer yapamıyor diye laf ediliyor.
Santrafor satıp santrafor alamadan sezona girmek başarısızlıktır.

Üstüne Ozanla Garry gittiği dönemde anca yan mahalledeki adamı 13e almak başarısızlıktır.

Tjk bile Aboubakar Ghezzal alabilirken Etebo alıp dönem kapamak başarısızlıktır.

FFP etkendi ama hiç gelir üretemediler, gelen gelirleri de boşa harcadılar.

Net başarısız bir yönetimdi

Herhangi 1 adam

Gerek yok
1754423133418.webp

2027-2028 sezonu icin zorunla satin alma opsiyonu dedigi an olay bitmistir ustat o ibare kurtariyor..
Zaten ilk gorusme KAP'inda normal kiraliklarda aciklama kisminda "gecici transferi "diye bir ibare yazar..Bunda direk transferi yaziyordu sadece ust kisimda sekliyle ilgili Kiralik diye belirtmislerdi.. Ben orada anladim zorunlu opsiyon oldugunu

Resmi metine göre kinci sezon kiralamak zorunda değillerse ve işlerine öyle gelir vazgeçerlerse, bizde 1 sene oynadıktan sonra mı satın alacaklar bu elemanı? Bence o zorunluluk 2. kez kiralarlarsa oluşan bir zorunluluk. Ha 2. kere kiralayacakları üzerine anlaşmışızdır arka planda ve sözlerinde dururlar, ona bir şey diyemem ama ben seneye kadar şüpheyle bakmaya devam ederim bu durumda.

Sinan Yılmaz: "5 milyon Euro'yu görünce Fenerbahçe'ye gideceksen niye Galatasaraylılık edebiyatı yapıyorsun, niye geçen sene Fenerbahçe'ye küfürü başlatıyorsun? Küfürü de Kerem başlatıyor orada. Durduk yere küfür ediyor Fenerbahçe'ye bir video'da."
Senin de kişilik olarak keremden bi farkın olsaydı keremin durduk yere küfür ettiğini o gün söylerdin fenere gittiğinde değil. O gün kereme hak veriyordun bugün olayları kerem başlattı diyorsun. Bu Sinan yılmaz denen çocuk bomboş bir herif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt