Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlkay 3 aydır kapımızda yatıyor alacak olsak Haziran’dan beri 50 kere alırdık.

Her türlü medya gücünü kullandı buraya gelmek için.
İlkay'ın kapımızda yattığına dair bir haber veya söylenti var mı ki? Aksine ''üst düzey oynamaya devam edebilirim'' diye açıklaması var City de kalmak için.

Haluk Yürekli space’de yöneticiler kaleciyi Şl listesine yetiştirebileceğine inanıyor demiş. Liste son tarihine baktım 2 Eylül. Yakın zamanda gelişme olmaz gibi sanki
Bu haberin meali önce elimizdekileri satıcaz sonra transfer yapıcaz demektir.

Yoksa bir ay boyunca transfer yapamayacak kadar beceriksiziz demiş olamazlar. Eylül’de de kimse sana iyi kalecisini bırakmaz zaten çarık çürükler arasından seçersin. O günlere Safonov bile bulamazsın.

çocuk topçuoğlutopçu heryerde oynar

acaba niye tutunamıyor totda

bayada pozitif birine benziyor
Abi kulusevski çizgiden hiç ayrılmıyorki çocuk kendini göstersin, sakatlıkta geçirdi gözden düştü, bizim ligde bu atletizm fizikle çok rahat iş yapar, Önünde Yunus Saneyle tiki takalar havada uçuşur
:asd:

İlkay'ın kapımızda yattığına dair bir haber veya söylenti var mı ki? Aksine ''üst düzey oynamaya devam edebilirim'' diye açıklaması var City de kalmak için.
Yerli basına üç aydır haber yaptırtıyor aralıksız.

Hakan’ın da adı çıkmıştı niye Hakan haberini yapmayı durdurdular da İlkay haberleri her hafta yenileniyor düşündün mü?

Sinyal çünkü dehşet yıllık maaşlarla buraya atmaya çalışıyor kendini. Avrupa’da kalsa max alacağı yıllık 2 civarı Arabistan’dan da talibi yok belli ki

Zaniolanın bacaklar ve şut gücü yeter 8-10 gol ölüsü atar bu ligde geçen seneki batstan daha çok katkısı olur fenerede yaslar gene ben diyim

ya millet ne çabuk unutuyor herşeyi

yunus sakatlandığında 3 ay sallai 1 gol 0 asist yaptı yaaaa

çıldıracağım

lig birince 1-2 gol atınca futbolcu oldu yine

bu insanlar niye böyle anlayamıyorum
ne çabuk unutuyorlar

ihtiyaç halinde herif 10000 kilo sahaya sıçtı o dönem !!!!

Bir herif scout ettim rennes mal olmalı yav. Frankovskiyi alıp bu herifin önüne koymak ciddi anlamda aptallık.
Acil bir şekilde aramızda sıcak bir ilişki kurmuşken bu seneki paranın yarısını almayıp ryan bamba denen veledi bize salmalılar.

Jelert denen hıyarı da başka bir kulübe saplayıp bu çocuğu +2 kontenjanı ile yetiştirmemiz lazım.
Bize daha uygun dengeli, atletik ve genç bir herif.
Müthiş orta açıyor bak müthiş diyorum.

Ali Koç bir hışımla mourinhonun odasına gidip şu fotografı fırlatmış....

1754431436432.webp

Sorduğu soru bizim cocuklar niye böyle gülmüyor? Mourinho mosmor olmuş cevap bile verememiş

ya millet ne çabuk unutuyor herşeyi

yunus sakatlandığında 3 ay sallai 1 gol 0 asist yaptı yaaaa

çıldıracağım

lig birince 1-2 gol atınca futbolcu oldu yine

bu insanlar niye böyle anlayamıyorum
ne çabuk unutuyorlar

ihtiyaç halinde herif 10000 kilo sahaya sıçtı o dönem !!!!
Yunus gittiğinde tüm takım çok bozmuştu lakin. O ara sezonluk sahaya bırakma dönemimizdeydik.

Senelik Zeki Çelik haberlerimiz de çıkmadı daha. Hala bir haber çıkmaması enteresan. Muhabirler bu sene formsuz.

Ağustos başına doğru Zeki Çelik’i yazarlardı buraya

ben zaniolonun kalmasi yonunde fikir beyan ediyorum ( sormadiniz fikrimi biliyorum ) en azindan ilk yarinin sonuna kadar kalsin devamli oynasin ilk 11 olarak ,antromanda baya istekliymis tutrsa ikinci ikinci forvet kanat orta sahayi yedeklemis olucak ,, tutmazsa subatta gonderirisin. he desen italyadan biri alir ,,,

Bu haberin meali önce elimizdekileri satıcaz sonra transfer yapıcaz demektir.

Yoksa bir ay boyunca transfer yapamayacak kadar beceriksiziz demiş olamazlar. Eylül’de de kimse sana iyi kalecisini bırakmaz zaten çarık çürükler arasından seçersin. O günlere Safonov bile bulamazsın.
Böyle demedi Haluk CL maçında yeni kaleci olacak, kaleci kesin alınacak gibisinden. Hatta sonra düzeltti Haluk kaleci için o zamana kadar beklenecek anlamı çıkmasın dedi. Şu anda görüşüyorlar ama benim bilgim yok isim konusunda gizli yürütüyorlar şu anda dedi.

Yerli basına üç aydır haber yaptırtıyor aralıksız.

Hakan’ın da adı çıkmıştı niye Hakan haberini yapmayı durdurdular da İlkay haberleri her hafta yenileniyor düşündün mü?

Sinyal çünkü dehşet yıllık maaşlarla buraya atmaya çalışıyor kendini. Avrupa’da kalsa max alacağı yıllık 2 civarı Arabistan’dan da talibi yok belli ki
Ben bir tane İlkay gelmek istiyor diye haber görmedim ciddi kaynaktan. Hakan misal Kırkayak üzerinden tonla haber gönderdi, babası keza paylaşımlarda bulundu. İlkay için ne kendi ne çevresinden bir paylaşım yok.

Hakkında çıkan haberler de bugün olduğu gibi 4-5 bandına gelecekse düşünülüyor diye bizim taraftan ona yönelik haberler. Daha çok biz sinyal gönderiyoruz gibi geliyor.

Şu an zaten yıllık 8'e yakın alıyor ve Okan Buruk'un söylediği üzere kontratını orda tamamlamayı düşünüyormuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt