Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
Sallai yerine Sazdağı mı yoksa
gökhan sazdağı fb haberş çıktığında üzüntüden gece yatamadım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sallai yerine Sazdağı mı yoksa
İlkay'ın kapımızda yattığına dair bir haber veya söylenti var mı ki? Aksine ''üst düzey oynamaya devam edebilirim'' diye açıklaması var City de kalmak için.İlkay 3 aydır kapımızda yatıyor alacak olsak Haziran’dan beri 50 kere alırdık.
Her türlü medya gücünü kullandı buraya gelmek için.
Bu haberin meali önce elimizdekileri satıcaz sonra transfer yapıcaz demektir.Haluk Yürekli space’de yöneticiler kaleciyi Şl listesine yetiştirebileceğine inanıyor demiş. Liste son tarihine baktım 2 Eylül. Yakın zamanda gelişme olmaz gibi sanki
değer görmeyen bir oyuncu bizde dani alves gibi takılırgökhan sazdağı fb haberş çıktığında üzüntüden gece yatamadım
Abi kulusevski çizgiden hiç ayrılmıyorki çocuk kendini göstersin, sakatlıkta geçirdi gözden düştü, bizim ligde bu atletizm fizikle çok rahat iş yapar, Önünde Yunus Saneyle tiki takalar havada uçuşurçocuk topçuoğlutopçu heryerde oynar
acaba niye tutunamıyor totda
bayada pozitif birine benziyor

Yerli basına üç aydır haber yaptırtıyor aralıksız.İlkay'ın kapımızda yattığına dair bir haber veya söylenti var mı ki? Aksine ''üst düzey oynamaya devam edebilirim'' diye açıklaması var City de kalmak için.
Zaniolanın bacaklar ve şut gücü yeter 8-10 gol ölüsü atar bu ligde geçen seneki batstan daha çok katkısı olur fenerede yaslar gene ben diyim
Sallainin değeri bundan 10 sene sonra anlaşılacak.barış alpere hakaret etme
Yunus gittiğinde tüm takım çok bozmuştu lakin. O ara sezonluk sahaya bırakma dönemimizdeydik.ya millet ne çabuk unutuyor herşeyi
yunus sakatlandığında 3 ay sallai 1 gol 0 asist yaptı yaaaa
çıldıracağım
lig birince 1-2 gol atınca futbolcu oldu yine
bu insanlar niye böyle anlayamıyorum
ne çabuk unutuyorlar
ihtiyaç halinde herif 10000 kilo sahaya sıçtı o dönem !!!!
Böyle demedi Haluk CL maçında yeni kaleci olacak, kaleci kesin alınacak gibisinden. Hatta sonra düzeltti Haluk kaleci için o zamana kadar beklenecek anlamı çıkmasın dedi. Şu anda görüşüyorlar ama benim bilgim yok isim konusunda gizli yürütüyorlar şu anda dedi.Bu haberin meali önce elimizdekileri satıcaz sonra transfer yapıcaz demektir.
Yoksa bir ay boyunca transfer yapamayacak kadar beceriksiziz demiş olamazlar. Eylül’de de kimse sana iyi kalecisini bırakmaz zaten çarık çürükler arasından seçersin. O günlere Safonov bile bulamazsın.
Ben bir tane İlkay gelmek istiyor diye haber görmedim ciddi kaynaktan. Hakan misal Kırkayak üzerinden tonla haber gönderdi, babası keza paylaşımlarda bulundu. İlkay için ne kendi ne çevresinden bir paylaşım yok.Yerli basına üç aydır haber yaptırtıyor aralıksız.
Hakan’ın da adı çıkmıştı niye Hakan haberini yapmayı durdurdular da İlkay haberleri her hafta yenileniyor düşündün mü?
Sinyal çünkü dehşet yıllık maaşlarla buraya atmaya çalışıyor kendini. Avrupa’da kalsa max alacağı yıllık 2 civarı Arabistan’dan da talibi yok belli ki
Yunus gittiğinde tüm takım çok bozmuştu lakin. O ara sezonluk sahaya bırakma dönemimizdeydik.
bak abi çok fena herif. Jelert olsun diye beklediğin süreçte bunu yetiştirip satarsın jelert için hala büyüyecek abisi dersin