Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şaka maka 2 aydır kaleci alamadılar birde biz bunlardan kaliteli kaleci kaliteli sağ bek yine kaliteli sol.stoper falan bekliyoruz
"Osimhen transferi sonrası hiçbir transfer beni artık mutlu etmeyecek sanırım" Diye düşünüyordum sağolsun yönetim zaten transfer yapmadığı için bu konuya kafayı takmama da gerek kalmadı

yalnız ifb bunu alamazsa kerem ilk röportajında ne masal anlatacak acaba GS sorduklarında ağzını açıp tek kelime edebilecek mi yada ifb sorduklarında puhahaha durduk yere ölen lavuk capsi gibi oldu akılsız. 1 gecede camiasız kaldı.
Kerem'i eşşekler sevsin.

Cimbombomun çocuğu Yunus kontratını uzattı asıl buna odaklanmak lazım derim.

Kerem'i eşşekler sevsin.

Cimbombomun çocuğu Yunus kontratını uzattı asıl buna odaklanmak lazım derim.
neyine odaklanıcan daha imzaladı işte. Konu kapandı. 3 aydır filan her hafta yunus konusunda yazıyorduk şimdi akıllarına geldi beyzadelerin uzatmak. Birde menejer bahane ediyorlar menejer kalemimi alıyordu elinizden kardeşim bizim kulüp bu işlerde çok üşengeç.

Bir de şeyin kararı da önemli bence, bu takımda gerçekten hücumcu bir sağ bek mi olacak yoksa stoper özellikli bir sağ bek mi olacak? Eğer Sane 'yi sağ kanatta oynatacaksak arkasına Boey tarzında gerçek bir sağ bek gerekiyor. Yok ben Singo tarzında bir sağ bek alacağım diyorsan da Barış Alper 'in sağ kanada gelmesi gerekiyor. Umarım Okan Hoca Kaan önünde Sane tarzında bir saçmalığı izlemeyiz bir daha

Lemina & Torreira ve Sara üçlüsünün orta saha oynadığı bir takımda bir de stoperden bozma bir sağ bek bana inanılmaz saçma geliyor. Bu orta sahanın olma amacı zaten hücumcu bekleri kullanmak olması gerekiyor Lemina zaten sık sık stoperlerin arasına giriyor

UEFA CL ve EL Access List'lere bakarken değişik bir şey öğrendim. Geçen seneki Konferans Ligi şampiyonu (Chelsea) CL'ye direkt katılım hakkı kazandığı için, EL ön elemelerindeki 5 yıllık takım puanı en yüksek takım EL gruplarına direkt katılma hakkı elde ediyormuş. Bu sebeple normalde taaaa 1. ön elemeden başlaması gereken Dinamo Zagreb hop grup aşamasına atlamış. Değişik bir kural.

Bir de şeyin kararı da önemli bence, bu takımda gerçekten hücumcu bir sağ bek mi olacak yoksa stoper özellikli bir sağ bek mi olacak? Eğer Sane 'yi sağ kanatta oynatacaksak arkasına Boey tarzında gerçek bir sağ bek gerekiyor. Yok ben Singo tarzında bir sağ bek alacağım diyorsan da Barış Alper 'in sağ kanada gelmesi gerekiyor. Umarım Okan Hoca Kaan önünde Sane tarzında bir saçmalığı izlemeyiz bir daha

Lemina & Torreira ve Sara üçlüsünün orta saha oynadığı bir takımda bir de stoperden bozma bir sağ bek bana inanılmaz saçma geliyor. Bu orta sahanın olma amacı zaten hücumcu bekleri kullanmak olması gerekiyor Lemina zaten sık sık stoperlerin arasına giriyor

Niye Singo'yla Sane olmuyor BAY sağa geliyor anlamadım? Singo Kaan gibi falan değil yani.

Singo italya'da üçlünün kanat bekiydi tek başına taşıyordu o kanadı. Boey kadar temposu vardır.

Adidasin belli kuluplere yaptigi "originals" formasi.

Baya iyi, yakin cekimi var, baski degil, hafif kabartma gibi o desenler. Baya iyi forma
aldığım duyumlara göre bize de LCW hazırlayacak böyle şeyler. Puma'dan kurtulucaz gibi duruyor. EA7 diyenlerde var da o haber gerçek değil. Şu bir gerçek yönetim pumaya kafayı taktı 5 mio ne cücük kadar para diyorlar ki haklıyız. Dünyanın en çok forma satan 9. kulübüne senelik 5 mio veriyorlar resmen enayi durumundayız ah Erden hoca ah!

Formanin guzelligine bak

Bakiyorum

Screenshot_20250806_014115_X.webp

Kaleci için normal sabır limitim 15 Ağustos, eğer Donnarumma benzeri üst düzey biri geldi gelecek modu olursa da uzatılmış sabır limitim 20 Ağustos'tur. Bu tarihlere kadar kaleci inmemiş olursa yönetim istifa örgütlenmesini başlatırım... İsterse her gün bir Osimhen daha alsınlar ondan sonra...

Niye Singo'yla Sane olmuyor BAY sağa geliyor anlamadım? Singo Kaan gibi falan değil yani.
Atletizm olarak haklısın Kaan gibi değil ama Singo 'yu farklı kılan şey fizik üstünlüğü ve savunmada canavar olması benim gördüğüm kadarıyla. Sane sağ tarafta oynadığı zaman doğrudan içeri doğru çekmeye çalışan bir oyuncu orada çizgiyi 90-100 metre sürekli dindirecek çizgiye inip orda iş yapacak bir oyuncu olması gerekiyor. Singo top kullanımıyla / tekniğiyle filan pek o oyuncu değil yani gözümüzün önünde Kounde canlanmasın. Fizik / atletizm olarak tam bir canavar defansta rakibi boğar ama önde Sane oynuyorsa onun arkasındaki adamın da belli bir hücum katkısının olması gerekiyor ki bence Boey bile bire bir o oyuncu değil

Zamanında Sane 'nin prime dönemi nasıl yaşanmıştı 2017/2018/2019 yıllarında Pep sahte bek kullanımıyla beraber Sane 'yi sol kanat oynatmaya başlamıştı. Bizde Sallai / Boey gibi oyuncular ile gördüğümüz bek üzerinden oyunu genişletmeyi bir kenara bırakıp bek oyuncularını merkeze yaklaştırıyordu. O dönemde City 'nin bek oyuncuları kimdi ? Jesús Navas, Benjamin Mendy, Zinchenko, Walker ve Danilo filan oynuyordu bek oyuncuları çok daha merkezde kalıp Sane 'yi çizgiye bastırıyordu sol kenarda. Sane 'nin sol kenarda oyuna katılımı, hızı ve dribling becerisiyle filan sürekli ceza sahasıan girip gol/asist çıkaran bir makineye dönüşmüştü. Sane 'yi Bayern dönemine gelince hem bir önceki sezon yaşadığı ciddi sakatlık hem sağ kenarda yine stoperden bozma bir oyuncu Pavard ile o uyum hiçbir zaman sağlanamamıştı yine sık sık sol kenarda Davies 'in önünce izledik biz Sane 'yi hatta sonradan Sane sağ tarafta oynadığında sık sık Pavard'dan çıkıp yerine Mazroui/Laimer veya Stanisic filan izlemeye başladık biz orada hatta Olise transfer edildikten sonra biz yine sol kanatta izledik Sane 'yi

Sane 'nin sol kenarda çok daha özel bir oyuncu olduğuna inandığımdan dolayı zaten Sane 'yi sol kenarda izlemek isterim, sağ kanatta biraz daha içeri çekip oynamak zorunda kaldığı için Sane 'nin o raket gibi sol ayağından çıkan şutlarını izlemek için sağ bekin de sürekli ileriye çıkacak Sane ile o uyumunun çok önemli olduğu bir sağ bek gerekiyor.

Uzun lafın kısası biz sağ bekten kırılan asimetrik bir üçlü oynayalım dediğimiz düzende sağ kanadın sahibi Sane değil de Barış olur, çizgide yardırır, sol tarafta hem sol bekin sürekli çıktığı önünde Sane 'nin olduğu bir düzen izleriz. Yok ben Sane 'yi sağ kanatta oynatmak istiyorum içeri çekip şut attığını izlemek istiyorum diyorsak da hücumcu bir sağ bek bulmamız gerekiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt