- 20 Ağustos 2017
- 23.944
- 16.287
- 1.838
Senin huzurevi civarinda yari ciplak dolandigini soylemislermiydi de inanmamistim. Demek dogruymus.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şikecilerin bu turda elenmesi ile sonraki tur elenmesinin A ligi açısından bi farkı var mı? Her türlü Direkt mi? gidiyorlar gruplara..
"Osimhen transferi sonrası hiçbir transfer beni artık mutlu etmeyecek sanırım" Diye düşünüyordum sağolsun yönetim zaten transfer yapmadığı için bu konuya kafayı takmama da gerek kalmadıŞaka maka 2 aydır kaleci alamadılar birde biz bunlardan kaliteli kaleci kaliteli sağ bek yine kaliteli sol.stoper falan bekliyoruz
Kerem'i eşşekler sevsin.yalnız ifb bunu alamazsa kerem ilk röportajında ne masal anlatacak acaba GS sorduklarında ağzını açıp tek kelime edebilecek mi yada ifb sorduklarında puhahaha durduk yere ölen lavuk capsi gibi oldu akılsız. 1 gecede camiasız kaldı.
neyine odaklanıcan daha imzaladı işte. Konu kapandı. 3 aydır filan her hafta yunus konusunda yazıyorduk şimdi akıllarına geldi beyzadelerin uzatmak. Birde menejer bahane ediyorlar menejer kalemimi alıyordu elinizden kardeşim bizim kulüp bu işlerde çok üşengeç.Kerem'i eşşekler sevsin.
Cimbombomun çocuğu Yunus kontratını uzattı asıl buna odaklanmak lazım derim.
Formanin guzelligine bak
Bir de şeyin kararı da önemli bence, bu takımda gerçekten hücumcu bir sağ bek mi olacak yoksa stoper özellikli bir sağ bek mi olacak? Eğer Sane 'yi sağ kanatta oynatacaksak arkasına Boey tarzında gerçek bir sağ bek gerekiyor. Yok ben Singo tarzında bir sağ bek alacağım diyorsan da Barış Alper 'in sağ kanada gelmesi gerekiyor. Umarım Okan Hoca Kaan önünde Sane tarzında bir saçmalığı izlemeyiz bir daha
Lemina & Torreira ve Sara üçlüsünün orta saha oynadığı bir takımda bir de stoperden bozma bir sağ bek bana inanılmaz saçma geliyor. Bu orta sahanın olma amacı zaten hücumcu bekleri kullanmak olması gerekiyor Lemina zaten sık sık stoperlerin arasına giriyor
Adidasin belli kuluplere yaptigi "originals" formasi.bu forma ne keten kumaş filan mı
Singo italya'da üçlünün kanat bekiydi tek başına taşıyordu o kanadı. Boey kadar temposu vardır.Bir de şeyin kararı da önemli bence, bu takımda gerçekten hücumcu bir sağ bek mi olacak yoksa stoper özellikli bir sağ bek mi olacak? Eğer Sane 'yi sağ kanatta oynatacaksak arkasına Boey tarzında gerçek bir sağ bek gerekiyor. Yok ben Singo tarzında bir sağ bek alacağım diyorsan da Barış Alper 'in sağ kanada gelmesi gerekiyor. Umarım Okan Hoca Kaan önünde Sane tarzında bir saçmalığı izlemeyiz bir daha
Lemina & Torreira ve Sara üçlüsünün orta saha oynadığı bir takımda bir de stoperden bozma bir sağ bek bana inanılmaz saçma geliyor. Bu orta sahanın olma amacı zaten hücumcu bekleri kullanmak olması gerekiyor Lemina zaten sık sık stoperlerin arasına giriyor
Formanin guzelligine bak
aldığım duyumlara göre bize de LCW hazırlayacak böyle şeyler. Puma'dan kurtulucaz gibi duruyor. EA7 diyenlerde var da o haber gerçek değil. Şu bir gerçek yönetim pumaya kafayı taktı 5 mio ne cücük kadar para diyorlar ki haklıyız. Dünyanın en çok forma satan 9. kulübüne senelik 5 mio veriyorlar resmen enayi durumundayız ah Erden hoca ah!Adidasin belli kuluplere yaptigi "originals" formasi.
Baya iyi, yakin cekimi var, baski degil, hafif kabartma gibi o desenler. Baya iyi forma
Atletizm olarak haklısın Kaan gibi değil ama Singo 'yu farklı kılan şey fizik üstünlüğü ve savunmada canavar olması benim gördüğüm kadarıyla. Sane sağ tarafta oynadığı zaman doğrudan içeri doğru çekmeye çalışan bir oyuncu orada çizgiyi 90-100 metre sürekli dindirecek çizgiye inip orda iş yapacak bir oyuncu olması gerekiyor. Singo top kullanımıyla / tekniğiyle filan pek o oyuncu değil yani gözümüzün önünde Kounde canlanmasın. Fizik / atletizm olarak tam bir canavar defansta rakibi boğar ama önde Sane oynuyorsa onun arkasındaki adamın da belli bir hücum katkısının olması gerekiyor ki bence Boey bile bire bir o oyuncu değilNiye Singo'yla Sane olmuyor BAY sağa geliyor anlamadım? Singo Kaan gibi falan değil yani.