- 17 Ağustos 2009
- 41.896
- 30.281
- 3.448
Maç kondisyonu olmadığından sakatlık riski yükseliyordur.Niye oynamasin ki ben de bunu anlamiyorum..Sanki adam 2 yil futbola ara vermis gibi konusuluyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maç kondisyonu olmadığından sakatlık riski yükseliyordur.Niye oynamasin ki ben de bunu anlamiyorum..Sanki adam 2 yil futbola ara vermis gibi konusuluyor
Evet yedek forvet olarak kullanılacak hocamligin başlayacağı hafta morata'nın ayrılmasına izin verdiklerine göre yerini KUTUCU'yla doldurmayı planlıyolar heralde
Adam antrenmanlara bile çıkmıyor yapacak birşey yok, zorla oynatamayızligin başlayacağı hafta morata'nın ayrılmasına izin verdiklerine göre yerini KUTUCU'yla doldurmayı planlıyolar heralde
ligin başlayacağı hafta morata'nın ayrılmasına izin verdiklerine göre yerini KUTUCU'yla doldurmayı planlıyolar heralde
Hangi SanchezKolombiya Radyosundan Sanchez bilgisi geldi
Dávinson Sánchez (29), Galatasaray ile sözleşmesini henüz yenilemedi. Bu hafta görüşmeler yapılmış olsa da henüz bir anlaşmaya varılamadı. Türk kulübünün teklifi beklentileri karşılamıyorKolombiya Radyosundan Sanchez bilgisi geldi
Maç kondisyonu apayrı bişey
eyvahmorata kapı kim
mustafa kapı'nın ağabeyi mi
O dediğin doğru ama, mesele rikis rikisOsinin olusu ciksa hepsinden iyi oynar .. en azindan 30 dk bari izlesek
Günlük ihtiyacın olan kaloriyi hesapla 100 kalori açık bırak ve ağırlık çalış o kaloriyide sağlıklı besinler tüket şeker aburcubur kes 3 ay sonra bambaşka olursunBöyle fit olabilmek için nasıl beslenip nasıl 1 spor yapmalıyım?
BizimkiHangi Sanchez
Dávinson Sánchez (29), Galatasaray ile sözleşmesini henüz yenilemedi. Bu hafta görüşmeler yapılmış olsa da henüz bir anlaşmaya varılamadı. Türk kulübünün teklifi beklentileri karşılamıyor
Transferi garantilemek için Kolombiyalı oyuncunun performansına ve gelen ilgiye uygun bir teklif sunmaları gerekiyor. (Pipe Sierra)
Tam zamanı şuan aslındaSanchez'in sözleşme 2027'de bitiyor. Sezon sonu yenilenmesi daha mantıklı olmaz mıydı, biraz acele ediyoruz.
Bunun gönlünde mi como da anasını sateynBu mesele de bir süre devam edecek belli oldu