Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6 milyon cok para. 20lerinin sonunda olan ve ilerde atletizimi geriledigi an bunu baya fark edecek tarzi oyuncular icin böyle uzun sözlesme bence baya riskli.

Osi'nin boyunun 1.85 olması çok garip yav benden 2 cm kısa herif dev gibi duruyor canlı görünce bile inanamıyorum bacak uzunluğu etken sanırım.

Yakın zamanda 19'luk bir forveti iyi paraya sattıktan sonra mabadları kalktı, bu herifi asla ucuza vermezler. Dediğin fiyatlara alınabilecek olsa çoktan başka bir kulüp alırdı en kötü. Herif 22 yaşında, milli takımda da oynuyor. Yani takımın en önemli asseti konumunda.

20 milyon verilebilir tzolakis'e

sonrasındaki 15 yıl kaleci almayacağımızı düşünür isek

Tzolakis'i almanın olurunun olmadığını hala nasıl anlamıyor bazıları, ben de bunu anlamıyorum. Adamlar 20-25 istiyorlar, bu parayı verebilecek olsan gider Petrovic'i alırdın zaten haftalar önce. Kaleye bonservisi 10 milyonun bile altında birileri bakılıyor burası çok net. Bu yüzden de gelen herifin vasat çıkmama ihtimali yüzde 5 filan. Es kaza Ederson'u City salarsa uygun fiyata ve Ederson da maaş olarak beklentilerini insani seviyelere düşürürse ne ala. Yoksa kaleye düzgün birisini alma ihtimallerine zerre inanmıyorum.
Taksitle aliriz

Günay'ı çok seviyorum muazzam karakterli bir adam, kalecilik tarzında ise şey olayını seviyorum sürekli azarlıyor uyarıyor falan stoperleri sancheze bile posta koydu bir ara. Volkan Demirel vari bir tarzı var çok böyle pamuk karakter olmaması hoşuma gidiyor ( saha içinde ) full focus odaklanıyor.

20 milyon verilebilir tzolakis'e

sonrasındaki 15 yıl kaleci almayacağımızı düşünür isek
Bu konuda hemfikiriz reis, en başından beri kaleci konusunda ucuza kaçmadan uzun vaadeli bir çözüme gidilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu Tzolakis olur, başkası olur...
Bizimkiler pintilik yapıyor nedense ama Muslera'nın öyle ya da böyle düşüşte olmasına rağmen sağladığı konforun tam olarak farkında değiller muhtemelen. Zannediyorlar ki gelen herhangi bir vasat isimle de idare ederiz. Bu işin sonunda devre arası yana yakıla kaleci ararız muhtemelen. Nasılsa bi dünya para verdiğimiz herifleri beğenmeyince ocakta postalayıp yine bir dünya para verip başka vasatları alabiliyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt