Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Az önce, karakullukçunun videosuna denk geldim. kötülemeye başlamış??? Neyi bekliyor bu eleman? Yamal mı alalım? Kvara'mı alalım Muisala ya da Olise mi çekelim?

o da manyak iste. ben de istemiyordum Leao'yu ama artik adam bizim. bu saatten sonra destekleyecegiz. ne zaman kötü oynar ozaman elestirirsin zaten.

Bi arkadaş vardı leao ve osimhen arkadaş, osimhen özellikle istiyor transferi deyince niridin irkidislir silliyirsin diyordu kimdi o 😂

Bendim o... Yakın arkadaş denmişti, sadece sen değil senden önce de deniyordu... ben de hiç aynı takımda oynamamış, hiçbir dönem aynı şehirde bile yaşamamış, aynı milli takım değil... Nerede nasıl yakın arkadaş olmuşlar, birileri uyduruyor mu ne alaka demiştim... Tanışıklıkları, muhabbetleri hiç yoktur da demedim, hatta ille tanışıklıkları ve bir diyalogları vardır ama... dedim hatırladığım kadarıyla ama yakın arkadaş olmaları saçma dedim... Hala da şimdiye kadar öyle ciddi "yakın arkadaş" olduklarını düşünmüyorum, doğruysa arayıp ikna etmiş olması falan da o anlama gelmiyor... Ama belli ki var bir muhabbetleri...

Şimdi hem birileri sana laf attığında, kolpacı dendiğinde sinirlenip şikayet ediyorsun ya da daha beter ağız dalaşına giriyorsun... Sen neden gelip birilerinden bir çeşit rövanş almak için aranıp "kimdi onu diyen" falan diye aranıyorsun madem??

Üstelik birkaç saçma bulduğum cevabından sonra ve özellikle iddialı iddialı "demedim öyle bir şey, açın gösterin, bulun yazdığımı" dediğin şey çat diye "e dedin işte" diye önüne konduğunda bir özür dilemek, geri adım atmak yerine mırın kırın kıvırıp unutturmaya çalıştığından beri muhatap olmuyorum, hiçbir şey sormuyorum, ilgilenmiyorum da... Sen de bir yandan isteyen istediğine inansın falan deyip diğer yandan ikili münakaşa açmak konusunda bu kadar ısrarcısın da neredeyse 1 ay önceki muhabbetten kin tuttuğun adamı aranıyorsun söyle bakalım?? Tutarlı bir davranış biçimi mi bu??

Camavinga gelmez ama transfer dönemi bitmeden kendisiyle ilgili bi haber dalgası olsun isterim.

Romano EXCL girdi ya Ismaila Sarr için, o level konuşulsa bile 2 gün oyalar bizi bereket versin.

o da manyak iste. ben de istemiyordum Leao'yu ama artik adam bizim. bu saatten sonra destekleyecegiz. ne zaman kötü oynar ozaman elestirirsin zaten.
Seçeneğe göre istemiyoruz diyebiliriz ancak, Bu nedir? 15m maaş ile geliyorsa meeh yani 10-12 hakkı diyebiliriz. Rashford fiyata göre seçilebilir ama son 2 dönemdir sürekli kiralık? Garnacho desen yetenekli ama istikrarsızlık abidesi, Lang zaten 10'dan fazla verilecek adam değil ancak iyi yedek olacak kapasite de kimse kusura bakmasın, ne yapacağı belli olmayan kontra atak takımın kanat oyuncusu Sarr'ı mı alalım? ÜSTELİK 60M gibi fiyata, Kvara'yı alsak ona da bahane bulur, Sane'ye bulduğu gibi. Ayrıca Ziyech zaten hal tavrından belliyken, Zaha gayet takım içi yaşadığı sorunlara rağmen 10-10 üstü yapmıştı. Onu da beğenmedi. Yani bizim oyuncumuzsa gidene kadar kralı o. Aşırı tilt olmaya başladım.

Icardi için demediğini bırakmadı, giderken hüngür hüngür ağladı! zaten 30 yaş forvet alacaksak biz Icardi'yi neden saldık son dönemdeki saygısız davranışından? Bunlar zamanında Sneijder ve Podolski'yi de yedi.

HQ2Ewe_WwAEBEVM.webp

Az önce, karakullukçunun videosuna denk geldim. kötülemeye başlamış??? Neyi bekliyor bu eleman? Yamal mı alalım? Kvara'mı alalım Muisala ya da Olise mi çekelim?
Gece gece sana çok güzel bir tavsiye vereyim.

O gereksizin sıfatını gördüğün an videoyu anında geç ve izleme bile.

FB bu transferi yapsa ağzından salya aka aka konuşur. Ülkenin en yapmacık şahıslarından biri olabilir.

Bendim o... Yakın arkadaş denmişti, sadece sen değil senden önce de deniyordu... ben de hiç aynı takımda oynamamış, hiçbir dönem aynı şehirde bile yaşamamış, aynı milli takım değil... Nerede nasıl yakın arkadaş olmuşlar, birileri uyduruyor mu ne alaka demiştim... Tanışıklıkları, muhabbetleri hiç yoktur da demedim, hatta ille tanışıklıkları ve bir diyalogları vardır ama... dedim hatırladığım kadarıyla ama yakın arkadaş olmaları saçma dedim... Hala da şimdiye kadar öyle ciddi "yakın arkadaş" olduklarını düşünmüyorum, doğruysa arayıp ikna etmiş olması falan da o anlama gelmiyor... Ama belli ki var bir muhabbetleri...

Şimdi hem birileri sana laf attığında, kolpacı dendiğinde sinirlenip şikayet ediyorsun ya da daha beter ağız dalaşına giriyorsun... Sen neden gelip birilerinden bir çeşit rövanş almak için aranıp "kimdi onu diyen" falan diye aranıyorsun madem??

Üstelik birkaç saçma bulduğum cevabından sonra ve özellikle iddialı iddialı "demedim öyle bir şey, açın gösterin, bulun yazdığımı" dediğin şey çat diye "e dedin işte" diye önüne konduğunda bir özür dilemek, geri adım atmak yerine mırın kırın kıvırıp unutturmaya çalıştığından beri muhatap olmuyorum, hiçbir şey sormuyorum, ilgilenmiyorum da... Sen de bir yandan isteyen istediğine inansın falan deyip diğer yandan ikili münakaşa açmak konusunda bu kadar ısrarcısın da neredeyse 1 ay önceki muhabbetten kin tuttuğun adamı aranıyorsun söyle bakalım?? Tutarlı bir davranış biçimi mi bu??
Hocam çok ciddiye alıyorsun bir şeyleri. Uzun uzun adabıyla da yazıyorsun saygı duyuyorum ama takılma, bir taraftan gülüyoruz da.

https://www.gscimbom.com.tr/threads/transfer-nobeti-13.280350/page-159#post-17396410 Daha yeni yazdım, kin falan tutmuyorum.

Dediğin şeyde de ben hala aynısını söylüyorum can da ufak pürüzler kaldığına inanılıyor iki tarafta çözeceğini düşünüyor diye yazmıştım. Can bitti kısmına girmedik. Demek ki o pürüz çözülemedi o ara. O arkadaşın okuduğunu yorumlaması. Her neyse aynı şeyleri konuşmanın manası yok.

Dediğim gibi ortak noktamız kulüp. Herkes dilediğini takip edebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt