Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 28.543
- 31.913
- 2.098
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
emin ol biz daha cok guluyoruzHocam çok ciddiye alıyorsun bir şeyleri. Uzun uzun adabıyla da yazıyorsun saygı duyuyorum ama takılma, bir taraftan gülüyoruz da.
Camavinga hariç yaparım ama süre bu kadar kısıtlı olmaz muhtemelen.FMde bile yapamazsın bunları
lemina nerde
Bilader ara ara rüzgarını yapıp gidiyorsun 50 adam içinden biri söyledim e dönüyor olay işin neyse onu yap biz seyirci değil taraftarız kızarız söveriz habere senin zoruna gidiyor dostum sağlıcaklaHocam çok ciddiye alıyorsun bir şeyleri. Uzun uzun adabıyla da yazıyorsun saygı duyuyorum ama takılma, bir taraftan gülüyoruz da.
https://www.gscimbom.com.tr/threads/transfer-nobeti-13.280350/page-159#post-17396410 Daha yeni yazdım, kin falan tutmuyorum.
Dediğin şeyde de ben hala aynısını söylüyorum can da ufak pürüzler kaldığına inanılıyor iki tarafta çözeceğini düşünüyor diye yazmıştım. Can bitti kısmına girmedik. Demek ki o pürüz çözülemedi o ara. O arkadaşın okuduğunu yorumlaması. Her neyse aynı şeyleri konuşmanın manası yok.
Dediğim gibi ortak noktamız kulüp. Herkes dilediğini takip edebilir.
Böyle bir şey oynamaya kalkarsak bu sistemde parlayacak oyuncu Jakobs yerine Kazımcan olur.singo davi apo
barış lemina batrakov jacobs
sane leao
osimhen
Hocam batrakov niye 8singo davi apo
sane leao
osimhen
Torreiranin asidi kaçmış artıkLemina - Torreira ikilisi itin düdüğüne sokuldu son dönemde. Motive olduğunda tavanı çok yüksek ikili bunlar. Yeter ki takıma bir hava gelsin.
bravo Mert S HigherLemina - Torreira ikilisi itin düdüğüne sokuldu son dönemde. Motive olduğunda tavanı çok yüksek ikili bunlar. Yeter ki takıma bir hava gelsin.
batrakov kaleden cok uzak. bu cocugun olayi gol asist diyorlar.singo davi apo
sane leao
osimhen
Böyle bir şey oynamaya kalkarsak bu sistemde parlayacak oyuncu Jakobs yerine Kazımcan olur.
batrakov kaleden cok uzak. bu cocugun olayi gol asist diyorlar.
defanstan topu lemina mi cikaracak
Unuttum.lemina nerde