Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 42.585
- 37.251
- 2.773
defanstan topu lemina mi cikaracak
lemina, apo, uğurcan hatta singo çıkarır diye düşündüm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
defanstan topu lemina mi cikaracak
şunu yasaklayın artık
Hocam çok ciddiye alıyorsun bir şeyleri. Uzun uzun adabıyla da yazıyorsun saygı duyuyorum ama takılma, bir taraftan gülüyoruz da.
https://www.gscimbom.com.tr/threads/transfer-nobeti-13.280350/page-159#post-17396410 Daha yeni yazdım, kin falan tutmuyorum.
Dediğin şeyde de ben hala aynısını söylüyorum can da ufak pürüzler kaldığına inanılıyor iki tarafta çözeceğini düşünüyor diye yazmıştım. Can bitti kısmına girmedik. Demek ki o pürüz çözülemedi o ara. O arkadaşın okuduğunu yorumlaması. Her neyse aynı şeyleri konuşmanın manası yok.
Dediğim gibi ortak noktamız kulüp. Herkes dilediğini takip edebilir.
kulup baskani taraftari kandirdigi icin her gun elestiri, hakaret, hatta kufur yiyor ama. koskoca kulup baskani kufur yerken ne idugu belirsiz duyumcularla dalga gecilmis cok mu?ya arkadaşlar valla 2 sayfada bir duyumcu kavgası okuyoruz
hacı kimse kimseye inanmak zorunda değil yav.
hea transfer nöbeti başlığına girince kolpa veya değil böyle transfer dedikoduları okumaktan keyif alan da var
diyelim ki kahvekonyak full sıkıyor, yav 3 aydır koskoca kulüp başkanı tarafından kandırılıyoruz
kahvekonyak kandırmış çok mu
Singo Kasım'ı görmeden yine veda eder gibi muhtemelen.singo davi apo
barış lemina batrakov jacobs
sane leao
osimhen
Sen hiç transfer ettiğimiz oyuncunun iki gün içinde kadroda olduğunu gördün mü?leao bugün gelseydi göztepe maçında kadroda olabilirdi zamanlamamız bile hep maçtan önceki gün
baskana da edemiyoz kikulup baskani taraftari kandirdigi icin her gun elestiri, hakaret, hatta kufur yiyor ama. koskoca kulup baskani kufur yerken ne idugu belirsiz duyumcularla dalga gecilmis cok mu?
o zaman fenere edelimbaskana da edemiyoz ki
ban yiyoz