Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam çok ciddiye alıyorsun bir şeyleri. Uzun uzun adabıyla da yazıyorsun saygı duyuyorum ama takılma, bir taraftan gülüyoruz da.

https://www.gscimbom.com.tr/threads/transfer-nobeti-13.280350/page-159#post-17396410 Daha yeni yazdım, kin falan tutmuyorum.

Dediğin şeyde de ben hala aynısını söylüyorum can da ufak pürüzler kaldığına inanılıyor iki tarafta çözeceğini düşünüyor diye yazmıştım. Can bitti kısmına girmedik. Demek ki o pürüz çözülemedi o ara. O arkadaşın okuduğunu yorumlaması. Her neyse aynı şeyleri konuşmanın manası yok.

Dediğim gibi ortak noktamız kulüp. Herkes dilediğini takip edebilir.

1. Ben gayet doğal bir sorgulamamdan dolayı haftalar sonra "niridin irkidislir silliyirsin" diye ergence karşılık almaktan hoşlanmıyorum. Eğer gerçekten amacın düzgün iletişim kurmaksa böyle davranma bence... Ben sakin cevap veririm ama başkası gelir "ne diyosun lan bilmemne" der... Yine ikili münakaşa başlatmış olursun... Amacın birilerine kapak yapmak değilse her haklı çıktığını düşündüğünde (ki onlar da tartışmalı bence) buraya ergen gibi rövanş almaya gelme... Sadece benim mevzu değil, sıkça yaptın bu tarz çıkışlar... Bir "ne oldu y..." yazmadığın kalıyor...

2. O mesajında "büyük bir aksilik olmazsa ikisi de galatasaray'ın oyuncularıdır" yazmıştın. Birinin 23 gün sonra adamın gelmiş olması, hatta kalan günlerde diğeri de gelse bile seni haklı çıkarmaz, demek ki onu yazdığın zaman GS oyuncusu olmaya o kadar da yakın değillermiş... Bence orada hem yanıltıcı bilgi verip, hem de üstüne "öyle bir şey demedim" diye ısrarcı olmandan dolayı insanların güvenini kaybetmesi ve üzerine gelmesi (elbette küfür falan olduysa onları kast etmiyorum) bir yere kadar haklıydı... O şartlarda bu önüne konduğunda artık alttan alması gereken öncelikle sendin diye düşünüyorum... Tabi "büyük aksilik çıktı" diyerek yine kıvırabilirsin ama insanları pek ikna edememesi de çok doğal...

Başka kıvırmaların da oldu bana göre ama evet tartışmak yersiz, sadece mevzu bir vesileyle gündeme geldi bir şekilde diye yazdım. Ben istisna şartlar dışında kimseyi engellemeyi sevmem, inanmasam da okurum, ne olursa olsun birinin ben dahil kamuoyuna erişme hakkını kısıtlamak içime sinmez ama çok da muhatap olmamaya devam edeceğim, bilgine...

ya arkadaşlar valla 2 sayfada bir duyumcu kavgası okuyoruz

hacı kimse kimseye inanmak zorunda değil yav.

hea transfer nöbeti başlığına girince kolpa veya değil böyle transfer dedikoduları okumaktan keyif alan da var

diyelim ki kahvekonyak full sıkıyor, yav 3 aydır koskoca kulüp başkanı tarafından kandırılıyoruz

kahvekonyak kandırmış çok mu

ya arkadaşlar valla 2 sayfada bir duyumcu kavgası okuyoruz

hacı kimse kimseye inanmak zorunda değil yav.

hea transfer nöbeti başlığına girince kolpa veya değil böyle transfer dedikoduları okumaktan keyif alan da var

diyelim ki kahvekonyak full sıkıyor, yav 3 aydır koskoca kulüp başkanı tarafından kandırılıyoruz

kahvekonyak kandırmış çok mu
kulup baskani taraftari kandirdigi icin her gun elestiri, hakaret, hatta kufur yiyor ama. koskoca kulup baskani kufur yerken ne idugu belirsiz duyumcularla dalga gecilmis cok mu?

leao bugün gelseydi göztepe maçında kadroda olabilirdi zamanlamamız bile hep maçtan önceki gün

Bu arada, Ali Naci denen şahıs dün 17m€ maaş falan zırvalıyordu. 1 kuruş aşağısı açıklanırsa bir daha bu forumda adı anılmasın lütfen. Milletin ağzına saçma sapan laf veriyor, bunların Galatasaray ile adının yan yana geçmemesi gerekiyor. Galatasaraylı falan da değil bunlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt