Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu batoli çok iyi yav nasıl büyük takımlar almamış, top kontrolü bitiricilik yaşına göre iyi baya

Bu arada benim kişisel fikrim katılan vardır yoktur bilemem ama Lemina takımın bel kemiklerinden. Stoperleri aşırı rahatlatıyor farkında değil çoğu insan. Gönderilsin diye yangın tutulması yanlış. Zaten büyük maçlarda büyük oynuyor ama şu an getirilecek isimlerin çoğu onun verdiği katkıyı veremez. Bence oyun aklı ve ayaklar çok iyi. Her maç 11 olursa olmaz tabii ama çok önemli.

Torreira da keza öyle. Bence bu oyunculardan max verimi alamamamızın sebebi sahada yer alan oyuncu grubu.

Sara 10 iken, Jakobs bekte statik kaldığında ve Barış'ın kötü gün olduğu vakitlerde bu oyuncuların verimleri düşüyor. Sara'yı da artık 8'e çekerek en üst performansı almalıyız.

Lemina konusunda katılıyorum, oynamadığında takımın oyun gücü inanılmaz farkediyor. Ayrıca hem orta saha hem stoperi yedekleyebilir. Torreira'dan ise alacağımızı aldık artık git gide geriliyor. Duygusal olarak da dalgalanma yaşayan bir isim, onun yerine daha iyisini bulmalıydık. Sara - Batrakov artık lig maçlarında net ikisi birden oynamalı, üretkenlik açısından bu artık bariz ama Torreira'nın pozisyonunda Fernando Reges tarzı isim bulunup öyle devam edilmeliydi.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arada benim kişisel fikrim katılan vardır yoktur bilemem ama Lemina takımın bel kemiklerinden. Stoperleri aşırı rahatlatıyor farkında değil çoğu insan. Gönderilsin diye yangın tutulması yanlış. Zaten büyük maçlarda büyük oynuyor ama şu an getirilecek isimlerin çoğu onun verdiği katkıyı veremez. Bence oyun aklı ve ayaklar çok iyi. Her maç 11 olursa olmaz tabii ama çok önemli.

Torreira da keza öyle. Bence bu oyunculardan max verimi alamamamızın sebebi sahada yer alan oyuncu grubu.

Sara 10 iken, Jakobs bekte statik kaldığında ve Barış'ın kötü gün olduğu vakitlerde bu oyuncuların verimleri düşüyor. Sara'yı da artık 8'e çekerek en üst performansı almalıyız.
Gecen yildan beri sahada taktiksel disiplin diye birsey yok özellikle 2 sezondur lig maclarinda.Saha yayilimi pas verilecek yerde orta,şut cekilecek yerde pas veya takim arkadasi bosluk yarattigi halde yakinina gelmeme bunlar ana problemler.2 yildir düzelme yok asil sorunu oyunculardan teknik ekibin kendini geliştirmemesine bağliyorum.Sahaya kesinlikle dogru yayilamiyoruz bu düzelmedigi surece yildiz oyuncuda alsan oyununa uygun değilse ayni problemler devam eder.

Joker olarak baya iyi oranlari vardi gecen sezon. Gladbach taraftarlarini TM'de ucuza gitti diye sitem ettiklerini görmüstüm.

deniz olmuyor diye övülmeye baslandi diyebilirmiyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt