Nedim Sertel
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2009
- 25.053
- 16.682
- 3.018
Boteli kim biri yazdı tüm X şimdi boteli şöyle boteli böyle
ne ara izlediniz adamı
ne ara izlediniz adamı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şampiyon olarak yapmalıydı beyaptı ya son imzam diyerek
ya Fatih hocayı zaten her zaman bi 2000'le hatırlayacağız, bi avrupa kupasında, bi de ŞL'de çeyrek final yaptığımız dönemde. Gerisi faso fiso.Şampiyon olarak yapmalıydı be![]()
fiziki oyuncu + temastan kaçmıyor.Simdiden genc Osimheni ariyoruz = Botelli gelsin bence is yapar bu eleman
ya Fatih hocayı zaten her zaman bi 2000'le hatırlayacağız, bi avrupa kupasında, bi de ŞL'de çeyrek final yaptığımız dönemde. Gerisi faso fiso.
Bu kadar TD'likten uzak kaldıktan sonra dönüp iyi bir iş yapmasına olanak vermiyorum. Takım da öyle bir takım değil zaten.
Şampiyon olarak yapmalıydı be![]()
yok doydum ben hocayaBabayı kenara sinirli maç sonu giydirirken görmek seni de heyecanlandırmıyor mu
Boteli kim biri yazdı tüm X şimdi boteli şöyle boteli böyle
ne ara izlediniz adamı
Nasi bir profil sence hocam ? Guclu zayif yonleri vs gozune carpan durumlar oldumuBen arkadaşi Çarşamba canlı izledim stadta ajaxa karşı hattrick yaptı ama bizim hoca isimsiz adamı sevmez. Süperstar olması gerekiyor
Okana bir şey diyen yok canım ama o da bence 5. şamp le motivasyonunu kaybedecek. Gitsin farklı kariyerler denesin az.Hocanın ekibi filan çok kötü. 2012 den sonra zaten sıfır oyun oynattı.okana her şeyi söyleyebiliriz ama derbi canavarı. Feneri kaç kere karısı yaptı herif.
Emekleri için teşekkürler.
Medikal olaylar kontroller vs ile mesguldu heralde bilmemLeao yok. Sakat mi hala?