Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1788094324830.webp

Şampiyon olarak yapmalıydı be :(
ya Fatih hocayı zaten her zaman bi 2000'le hatırlayacağız, bi avrupa kupasında, bi de ŞL'de çeyrek final yaptığımız dönemde. Gerisi faso fiso.

Bu kadar TD'likten uzak kaldıktan sonra dönüp iyi bir iş yapmasına olanak vermiyorum. Takım da öyle bir takım değil zaten.

sane gidiyor haberleri çok ciddi dolaşıyor, sane'den çıkıyorsak o maaşı da camavingaya falan aktarırız umarım.

ya Fatih hocayı zaten her zaman bi 2000'le hatırlayacağız, bi avrupa kupasında, bi de ŞL'de çeyrek final yaptığımız dönemde. Gerisi faso fiso.

Bu kadar TD'likten uzak kaldıktan sonra dönüp iyi bir iş yapmasına olanak vermiyorum. Takım da öyle bir takım değil zaten.

Babayı kenara sinirli maç sonu giydirirken görmek seni de heyecanlandırmıyor mu

Fatih terimin ekibi çok çok kötüydü.Hatta değişmesi gerektiğini söylüyordu insanlar ama o da ben bilirim ederim kafasında olduğundan bir üst seviyeye çıkamadı.Teknik ekip çok önemli futbolda.

Hocanın ekibi filan çok kötü. 2012 den sonra zaten sıfır oyun oynattı.okana her şeyi söyleyebiliriz ama derbi canavarı. Feneri kaç kere karısı yaptı herif.

Emekleri için teşekkürler.
Okana bir şey diyen yok canım ama o da bence 5. şamp le motivasyonunu kaybedecek. Gitsin farklı kariyerler denesin az.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt