Ahmet Sinanoğlu
Parçalı Üye
- 20 Ağustos 2019
- 4.653
- 3.119
- 1.198
Gabriel jesus barçaya gitmiş 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okana bir şey diyen yok canım ama o da bence 5. şamp le motivasyonunu kaybedecek. Gitsin farklı kariyerler denesin az.
Hocanın ekibi filan çok kötü. 2012 den sonra zaten sıfır oyun oynattı.okana her şeyi söyleyebiliriz ama derbi canavarı. Feneri kaç kere karısı yaptı herif.
Emekleri için teşekkürler.
hala göz göre göre kolpa yapıyor forumda millette riayet ediyor inanılır gibi değilya bu konyak mıdır nedir 1 ay önce ben ceza almadan o zamanlar patlamıştı, forumun b12 eksikliği göze çarpıyor
Bilekleri sağlam güzel çalım atıyor. Iki ayağını da kullanabiliyor. Son golü görülmeye değerdi.Nasi bir profil sence hocam ? Guclu zayif yonleri vs gozune carpan durumlar oldumu
Okan hocanın da inşallah bu sene şampiyonluk gelirse kendisine nefis bir veda ile avrupada ortalama bi kulübe göndermek lazım. orada bi 3-5 sene çalıştıktan sonra illa tekrar geri dönecektir ve bu sefer bence şimdikinden daha iyi olacaktır.
Reijnders'i almıştık falan bir sürü şey üfürmüştü, sonra entrylerini sildi falan komple sallamasyonhala göz göre göre kolpa yapıyor forumda millette riayet ediyor inanılır gibi değil
şimdi de aynı hep alıyoruz deniz gül imzalamış güya ama botelli haberi çıkınca şimdi dicek ki botelli için bekletiliyorReijnders'i almıştık falan bir sürü şey üfürmüştü, sonra entrylerini sildi falan komple sallamasyon
hadi göster reij i aldık dediğimizi.Reijnders'i almıştık falan bir sürü şey üfürmüştü, sonra entrylerini sildi falan komple sallamasyon
https://www.gscimbom.com.tr/threads/transfer-nobeti-13.280350/page-329#post-17405163 hadi gel biraz da seni kapak edeceğiz bellişimdi de aynı hep alıyoruz deniz gül imzalamış güya ama botelli haberi çıkınca şimdi dicek ki botelli için bekletiliyor![]()
Bodrum a giderdi hemen şimdi tekliflerin olduğu İtalya ya gitmişBu nasil.adam.yav? Iki gün tatil.dahi olsa hemen yurt disina kaciyor.
Sen neden herkese sataşıyorsun kardesimhadi göster reij i aldık dediğimizi.
gösteremezsen süresiz ban isteyecek misin kendin için?
ben buranın 11 yıllık üyesiyim koçum, kimse ile iddialaşmıyorum olanı yazdım burda konuşuldu arşivleri tek tok oku bulhadi göster reij i aldık dediğimizi.
gösteremezsen süresiz ban isteyecek misin kendin için?