Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okana bir şey diyen yok canım ama o da bence 5. şamp le motivasyonunu kaybedecek. Gitsin farklı kariyerler denesin az.

Bu kadar kaliteli bir kadro ile çalışamaz bir daha
Kimse ona 5 tane sağ bek 5 tane sol bek almaz. Bizden sonra max lazio filan yapar.

Okanb pahalı bir td

Hocanın ekibi filan çok kötü. 2012 den sonra zaten sıfır oyun oynattı.okana her şeyi söyleyebiliriz ama derbi canavarı. Feneri kaç kere karısı yaptı herif.

Emekleri için teşekkürler.

Okan hocanın da inşallah bu sene şampiyonluk gelirse kendisine nefis bir veda ile avrupada ortalama bi kulübe göndermek lazım. orada bi 3-5 sene çalıştıktan sonra illa tekrar geri dönecektir ve bu sefer bence şimdikinden daha iyi olacaktır.

Okan hocanın da inşallah bu sene şampiyonluk gelirse kendisine nefis bir veda ile avrupada ortalama bi kulübe göndermek lazım. orada bi 3-5 sene çalıştıktan sonra illa tekrar geri dönecektir ve bu sefer bence şimdikinden daha iyi olacaktır.

Ben artık oyun oynatabileceğini sanmıyorum ama derbi ve şampiyonluklar kazandığı sürece kalmalı.

Beğenmiyorum ama gerçek bu.

Hoca elindeki kadronun kiymetini bilse iyi islere imza atar.Batrakovu ilk 11 e monte etmek Nhagayi da lig sampiyonlar ligi maratonunda kullanmasini bilse ligde patlamayiz ancak hocayada bu konuda hic guvenmiyom

hadi göster reij i aldık dediğimizi.

gösteremezsen süresiz ban isteyecek misin kendin için?
Sen neden herkese sataşıyorsun kardesim

Duyumcu dediğin biraz ağır olur herkese cevap vermez yeri geldiğinde tek emojiyle süresiz iz bırakır

Ali koçun duyumcu versiyonu gibisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt