Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.803
- 15.361
- 1.938
Döndügünde söyle bi kadro patlatirZuhhahhahahaahah
Ekli dosyayı görüntüle 333769
Ugurcan
Zallayi Sances Bardak Jakup
Toreyra Cuwaminga
Zane Badrako Leo
Osimen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Döndügünde söyle bi kadro patlatirZuhhahhahahaahah
Ekli dosyayı görüntüle 333769
Bayan futbolseverler bile nevzatı sevmiyor
Bu arada benim kişisel fikrim katılan vardır yoktur bilemem ama Lemina takımın bel kemiklerinden. Stoperleri aşırı rahatlatıyor farkında değil çoğu insan. Gönderilsin diye yangın tutulması yanlış. Zaten büyük maçlarda büyük oynuyor ama şu an getirilecek isimlerin çoğu onun verdiği katkıyı veremez. Bence oyun aklı ve ayaklar çok iyi. Her maç 11 olursa olmaz tabii ama çok önemli.
Torreira da keza öyle. Bence bu oyunculardan max verimi alamamamızın sebebi sahada yer alan oyuncu grubu.
Sara 10 iken, Jakobs bekte statik kaldığında ve Barış'ın kötü gün olduğu vakitlerde bu oyuncuların verimleri düşüyor. Sara'yı da artık 8'e çekerek en üst performansı almalıyız.
Gecen yildan beri sahada taktiksel disiplin diye birsey yok özellikle 2 sezondur lig maclarinda.Saha yayilimi pas verilecek yerde orta,şut cekilecek yerde pas veya takim arkadasi bosluk yarattigi halde yakinina gelmeme bunlar ana problemler.2 yildir düzelme yok asil sorunu oyunculardan teknik ekibin kendini geliştirmemesine bağliyorum.Sahaya kesinlikle dogru yayilamiyoruz bu düzelmedigi surece yildiz oyuncuda alsan oyununa uygun değilse ayni problemler devam eder.Bu arada benim kişisel fikrim katılan vardır yoktur bilemem ama Lemina takımın bel kemiklerinden. Stoperleri aşırı rahatlatıyor farkında değil çoğu insan. Gönderilsin diye yangın tutulması yanlış. Zaten büyük maçlarda büyük oynuyor ama şu an getirilecek isimlerin çoğu onun verdiği katkıyı veremez. Bence oyun aklı ve ayaklar çok iyi. Her maç 11 olursa olmaz tabii ama çok önemli.
Torreira da keza öyle. Bence bu oyunculardan max verimi alamamamızın sebebi sahada yer alan oyuncu grubu.
Sara 10 iken, Jakobs bekte statik kaldığında ve Barış'ın kötü gün olduğu vakitlerde bu oyuncuların verimleri düşüyor. Sara'yı da artık 8'e çekerek en üst performansı almalıyız.
vay be
Boteli genc rtsboteli gelirse Sallai gider maalesef ama geleceğini sanmıyorum.
Deniz Gül gelir.