- 21 Haziran 2011
- 27.967
- 7.704
- 2.313
Sane ve Osimhen'e verdiğiniz sözleri tutun kadroyu derhal geliştirin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Leao yu avrupaya yazmayacak yani alsa bile.."Milan, masada benim yüksek teklifim varken Villa'ya kiralık göndermez. Oyuncu Villa'yı önceliklendirse de Milan'ın tavrı önemli. Gerekirse dönem kapanana kadar bizden alacağı parayı bekler. Avrupa'da dönem kapanınca oyuncu da bana gelir."
İmza
Dursun Özbek
En geç yarın sabah demiş
Onlar emery üzerinden iknaya kalkismisAdam hem Villa temsilcileri hem bizimkilerle beraber ayni evde kaliyor galiba
Öyle oyuncumuzun da gelmişini geçmişini kariyerini menajerinioyuncumuza hakaretten raporladım
Yok mbappe ya da haaland düşerse ligde şampiyon oluruz alverez Bruno yetmezBu sene bizi Okan'ın kadir gecesi doğmuş olması bile kurtaramaz.
Son gün Alvarez veya Bruno gibi bir oyuncu düşerse camia olarak motive olup belki en azından ligi sürükleyebiliriz.
Kim yazamayacak anlamadım. 31'i gecesi saat 12'yi geçtiğinde gece 1'de kapanıyor İngiltere'de transfer işte. Orada dönem kapanınca 24 saat içinde imza attırmak durumundasın listeye eklemek için. Risk mi risk. Ama Dursun Özbek için köprüden önce son çıkış gibi Leao transferi.
2 eylul yaziyor tmarkta gore o yuzden oyle dedimKim yazamayacak anlamadım. 31'i gecesi saat 12'yi geçtiğinde gece 1'de kapanıyor İngiltere'de transfer işte. Orada dönem kapanınca 24 saat içinde imza attırmak durumundasın listeye eklemek için. Risk mi risk. Ama Dursun Özbek için köprüden önce son çıkış gibi Leao transferi.
Osimhen'i bilmem de önce Sane bize verdiği sözü tutup top oynarsa zaten kanat transferi yapmamıza gerek kalmaz.Sane ve Osimhen'e verdiğiniz sözleri tutun kadroyu derhal geliştirin
çok atla deve bir şey değil, burdan bile rüzgarı arkana alıp devam edersin hatta bony yerine 1 tık düşük maliyetli adam bile alsan olur-------------------------uğurcan-------------------------
--------------------------jankat---------------------------
sallai----------davinson------abdulkerim---------jakobs
singo----------lemina------------yusuf--------------eren
-------------------torreira-----pape sarr------------------
--------------------lesley---------ilkay---------------------
yunus-------------------batrakov----------------------tel
sane-----------------------sara-----------------------barış
-------------------------osimhen--------------------------
--------------------------bonny----------------------------
Bu saatten sonra Nelsson dışında birini göndermeden 2 tane 11 yapılacak kadro bence budur. Gidin bari bunu yapın beceriksizler ordusu.
Avrupa dışı gün ne bilmiyorum. UEFA listeleri 2'si gecesi veriliyor. Tüm kulüpler için aynı bu durum. İngiltere'de bir önceki gece de dönem kapanıyor.2 eylul yaziyor tmarkta gore o yuzden oyle dedim
2si 23:59 da degil mi cl listesi de. Ayni zamanda degiller mi yani onu diyorum.
Bizde de 4u gecesi bitiyor , 2 gun avrupa disi gun var iste arada.
Aynen öyle Tel ve Pape Sarr'ın durumu ortada çok rahat kiralık + opsiyonlu alınabilir. Yusuf olmazsa, Ümit olur biri bulunur yine.çok atla deve bir şey değil, burdan bile rüzgarı arkana alıp devam edersin hatta bony yerine 1 tık düşük maliyetli adam bile alsan olur
yeter ki zenginleştir kadroyu ölmesin herifler