Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Milan, masada benim yüksek teklifim varken Villa'ya kiralık göndermez. Oyuncu Villa'yı önceliklendirse de Milan'ın tavrı önemli. Gerekirse dönem kapanana kadar bizden alacağı parayı bekler. Avrupa'da dönem kapanınca oyuncu da bana gelir."

İmza
Dursun Özbek
Leao yu avrupaya yazmayacak yani alsa bile..

1000062465.webp

Haluk Yürekli: "Galatasaray Kulübü iki farklı operasyonu aynı oyuncu için yürütmüş! Rashford için iki farklı kişi transfer sürecini yönetmiş. Sizin birbirinizden haberiniz yok mu? Herkesten saklıyorsunuz anladık da birbirinizden niye saklıyorsunuz?" (343)
https://x.com/forzacimbom/status/20.../scoutgs.com/forum/index.php?topic=6843.21325
süper yönetiliyoruz tek problem OBnin pahalı oyuncu istemesi başkanımın maşallahı var

Leao yu avrupaya yazmayacak yani alsa bile..

Ekli dosyayı görüntüle 333331
Kim yazamayacak anlamadım. 31'i gecesi saat 12'yi geçtiğinde gece 1'de kapanıyor İngiltere'de transfer işte. Orada dönem kapanınca 24 saat içinde imza attırmak durumundasın listeye eklemek için. Risk mi risk. Ama Dursun Özbek için köprüden önce son çıkış gibi Leao transferi.

-------------------------uğurcan-------------------------
--------------------------jankat---------------------------

sallai----------davinson------abdulkerim---------jakobs
singo----------lemina------------yusuf--------------eren

-------------------torreira-----pape sarr------------------
--------------------lesley---------ilkay---------------------

yunus-------------------batrakov----------------------tel
sane-----------------------sara-----------------------barış

-------------------------osimhen--------------------------
--------------------------bonny----------------------------

Bu saatten sonra Nelsson dışında birini göndermeden 2 tane 11 yapılacak kadro bence budur. Gidin bari bunu yapın beceriksizler ordusu.​

Haluk yonetim elestirdigi zaman performansi iyi.
Transfer falan cacik.

Kim yazamayacak anlamadım. 31'i gecesi saat 12'yi geçtiğinde gece 1'de kapanıyor İngiltere'de transfer işte. Orada dönem kapanınca 24 saat içinde imza attırmak durumundasın listeye eklemek için. Risk mi risk. Ama Dursun Özbek için köprüden önce son çıkış gibi Leao transferi.
2 eylul yaziyor tmarkta gore o yuzden oyle dedim
2si 23:59 da degil mi cl listesi de. Ayni zamanda degiller mi yani onu diyorum.

Bizde de 4u gecesi bitiyor , 2 gun avrupa disi gun var iste arada.

-------------------------uğurcan-------------------------
--------------------------jankat---------------------------

sallai----------davinson------abdulkerim---------jakobs
singo----------lemina------------yusuf--------------eren

-------------------torreira-----pape sarr------------------
--------------------lesley---------ilkay---------------------

yunus-------------------batrakov----------------------tel
sane-----------------------sara-----------------------barış

-------------------------osimhen--------------------------
--------------------------bonny----------------------------

Bu saatten sonra Nelsson dışında birini göndermeden 2 tane 11 yapılacak kadro bence budur. Gidin bari bunu yapın beceriksizler ordusu.​
çok atla deve bir şey değil, burdan bile rüzgarı arkana alıp devam edersin hatta bony yerine 1 tık düşük maliyetli adam bile alsan olur

yeter ki zenginleştir kadroyu ölmesin herifler

2 eylul yaziyor tmarkta gore o yuzden oyle dedim
2si 23:59 da degil mi cl listesi de. Ayni zamanda degiller mi yani onu diyorum.

Bizde de 4u gecesi bitiyor , 2 gun avrupa disi gun var iste arada.
Avrupa dışı gün ne bilmiyorum. UEFA listeleri 2'si gecesi veriliyor. Tüm kulüpler için aynı bu durum. İngiltere'de bir önceki gece de dönem kapanıyor.

Benim yazdığım uç bir örnek öncesinde muhtemelen belli olur Leao işi ama yarın şu yazdığım senaryo olsa şaşırmam asla.

çok atla deve bir şey değil, burdan bile rüzgarı arkana alıp devam edersin hatta bony yerine 1 tık düşük maliyetli adam bile alsan olur

yeter ki zenginleştir kadroyu ölmesin herifler
Aynen öyle Tel ve Pape Sarr'ın durumu ortada çok rahat kiralık + opsiyonlu alınabilir. Yusuf olmazsa, Ümit olur biri bulunur yine.

En zoru Bonny ama tam Osimhen'in yedeği olacak adam. Eğer satıyorlarsa bence fırsattır Leao için ayrılan bonservisin %70'i ile gidip alırız.

Maaşı zaten çok daha uygun olur. Osimhen sonrası içinde şimdiden adam koymuş olursun oraya. Ayrıca Bonny, Osi ile birlikte çift forvet oynayabilecek bir profil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt