Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun için bence aklı baliğ başvurusu yapılmalı. Kadroda İlkay falan var diye sayıklıyan biri aklı melekelerini kaybetmiştir.

Leao kararını verdikten sonra her ne kadar istemem diyenler olsada o adam astona giderse ki galiba oraya gidecek çok kişi ban yer

Fener CL'de hiçbir maça garanti 3 puan yazamaz.
yazar demedim ki? hedef maçlar olarak görüp efor sarfedeceklerdir diyorum. ayrıca ister istemez fb taraftarlarınca beklenti de oluştu. ters sonuçlar teker teker gelmeye başlayınca, baskı da oluşacaktır aleyhlerine. misal kağıt üzerinde zor bir kura seçselerdi, beklenti ona göre oluşacaktı.

Istanbul'a gidiyor ucak.
200.gif
Walking Torch GIF by Survivor CBS

Taraftar şu şekil havalimanına karşılamaya gider mi acaba yönetimi?

Takıldık bir Leao ya. Bize 2 stoper lazım, 6 no lazım. Öncelik bu bölgeler olmalı.

Bizim CL fiksturu belli oldu mu bu arada? Derbi onceleri ve psg dep baya onemli

yazar demedim ki? hedef maçlar olarak görüp efor sarfedeceklerdir diyorum. ayrıca ister istemez fb taraftarlarınca beklenti de oluştu. ters sonuçlar teker teker gelmeye başlayınca, baskı da oluşacaktır aleyhlerine. misal kağıt üzerinde zor bir kura seçselerdi, beklenti ona göre oluşacaktı.
Öyle içimden geldi yazdım. Sen bir şey iddia ettin diye cevap vermedim. :asd:

Galatasaray markası sayesinde kapısının önünden geçemeyecekleri ortamlara girip reklam yapıyorlar, yan yana gelemeyecekleri insanlarla tanışıyorlar. Diğer yandan da tatillerini yapıp, muhtemelen faturayı Galatasaray’a kesiyorlar. Bunun karşılığında Galatasaray’a hainlik yapmaktan, zarar vermekten başka bir halt yapmıyorlar.

Bunları istifa ettirmek yetmez. Bunları bir daha Galatasaray ile isimleri anılamayacak hale getirmek lazım. Yoksa bunlar utanmazlar, yine bela olurlar başımıza. Bak Dursun Özbek’e, kapıdan kovuldu, bacadan girdi. Tekrar başkan olmasına en çok yardım eden adamı ilk fırsatta devre dışı bıraktı. Öyle bir hain işte.

Hadi tamam geldi Leao.

Sonrasını planlayanımız var mı acaba ya ? Sane mi kesecez ? ( keselim bu arada sorun yok da ) Hadi barışı keselim sane solda oynamaz ?? Barış kulübeye desek , bu elemana 30-40 veren çıkmadı mı ?

Hadi geldi leao ok.

Geriye koşmayacağı için g*tü çıkacak sol bekimiz ve kademeye gelecek sol stoperimiz hazır mı ?

olum bari kiralık matys tel indirin yedek santrafor ve kanat forvet için çok zor bir şey değil

Burak Elmas'a bile rahmet okutan Dursun Özbek Allah seni ve yönetimini bildiği gibi yapsın.

Hadi stoperi jacops ile yedekledin diyelim orta saha sol kanat forvet bunlara ne düşünüyorsunuz arkadaş Osimhen, Barış, yunus ve Sane forvet kanatlar 3 kişilik bölge şuan 4 kişi var elimizde ikisi sakat veya cezalı olsa ne yapacaksınız

George Gardi, Rafael Leão'yu Galatasaray'a transfer olmaya ikna etmek için tüm imkanlarını seferber etti. Ancak Leão, hiçbir zaman bu seçeneğe tam anlamıyla ikna olmadı ve Galatasaray'ı son seçenek olarak değerlendirdi. (@PBPcalcio)
Ben anlamıyorum , dünyada başka futbolcu mu yok yav. gidin Jadon Sancho yu alın artık .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt