Erkan Erdoğan
10 Numara!
- 19 Mayıs 2010
- 15.550
- 21.518
- 2.973
Orta sahaya takviye yapmadan dönemi kapamayız inşallah. Leao'yla oluşan sinerjinin devamı gelmeli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sane top kayıplarından bir kurtulsun da hele... bu arada yunus u çok hor görüyorsunuz... şu anda yunus barış ikilisi başlar ileride bu formlarla yunus leao oynar... leao ya da yunus performansı düşerse de sane den önce barış girer sahaya...Barış o kim ya Gitsin topa vurmayı ogrensin
Ceza sahasından şut atip orta sahadan taca atan oyuncu ya geçsin bek oynasın yada kulübede beklesin öne geçersen Sane Yerine atarsın koşsun diye
her gördüğümde bayılıyorum. şu fotoğraf nasıl gerçekleşmiş olabilir yahu. AI çağında girdik zaten o yüzden daha değerli bir kare.
kaçıyor güzelim orta saha
İhtimali varsa hemen gelmeli.şu matar sarr gedson fernandes gibi olmasın. alın şunu..
monaco alıp rize'ye kiralarsa...şu matar sarr gedson fernandes gibi olmasın. alın şunu..
Ben olsam " ne o? Güvercin mi ? " derdimben o hareketi anlayamıyorum beşiktaşlılarda. kartalın kanadında mı pençesi var anasını satayım.
kaçıyor güzelim orta saha
Belki de karşılayacak adamla telefonda görüşüyordur. Belki karısıyla konuşuyordur... transfer görüşmesi yaptığını nasıl anladın?Hala telde trans görüşmesi yapıyor. Kime çakacak bize bakalım
Tabi canım 50 top götürüp 30 unu dağlara taşlara atan adamdan bahsediyoruz Keremde bizde baya skor yapıyordu ne oldu ? Bu barışla ilgili değil
Hücumcu takımız atacak tabi
Sane direk gol asist katkısından çok başka özellikleri var Leao Varken Baris Bek oynar yada kulübede oturur
Len şu çocuk benim için çok kapalı kutu anasını satayım ya... Bir oynasa da izlesek... çok merak ediyorum...