Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 44.105
- 38.487
- 3.798
O yüzden başka sürprizler bilemiyorum. Ben beklemiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne gibi özellikleri var Sane'nin mesela 2 sezondur 20+ gol katkısı yapan Barış'ı gözü kapalı yedek kulübesine atacak kadar?Tabi canım 50 top götürüp 30 unu dağlara taşlara atan adamdan bahsediyoruz Keremde bizde baya skor yapıyordu ne oldu ? Bu barışla ilgili değil
Hücumcu takımız atacak tabi
Sane direk gol asist katkısından çok başka özellikleri var Leao Varken Baris Bek oynar yada kulübede oturur
abi 15 yıldır nöbet tutuyoruz. transfer görüşmesi yapan adamı osuruğundan bile anlayacak kadar tecrübe kazandıkBelki de karşılayacak adamla telefonda görüşüyordur. Belki karısıyla konuşuyordur... transfer görüşmesi yaptığını nasıl anladın?![]()
Sanede götürüyor zaten onunda finishingi kötühücumcu takımda oynamıyor mu sane
o götürseydi 50 topu da dağlara taşlara vurmasaydı
Ahahahahaha... gece gece çok güldüm ulan Allah da seni güldürsün kardeşim...abi 15 yıldır nöbet tutuyoruz. transfer görüşmesi yapan adamı osuruğundan bile anlayacak kadar tecrübe kazandık
Beklemesin ikinci forvet mertens gibi oynasınalvares osimhen in arkasında yedek bekler mi sence?
Kerem içinde burda benzer şeyler söylendi bana futbolun katili set oyununu bitiren adam dedim elli kişi saldırdı sonuç ? Kerem nerde kendi taraftarı istemiyor Barista öyle yetenek yok kabul edin safi koşan bir oyuncu güreşiyor fiziği yerinde değilse hiç çekilmiyor ben sana sorayım neden futbol ?neden futbol?
Ben alvares kabul eder mi diye soruyorum.. yoksa gelsin herif niye istemeyeyim ben? Gerizekalı olmak lazım istememek için...Beklemesin ikinci forvet mertens gibi oynasın
Batrakov TR Ligi'nde oynar
Aynı mantık icardi var osimheni ne yapacağız
Yusuf akçiçek ve kulübüyle her konuda kiralık anlaşmasında mutabık kalındı.
ozan ı ikna çabası var. Olmazsa yusuf kiralanacak. Ozan almanya dan çıkmak istemiyor. Onu da kiralık ikna düşünüyoruz.
Fakat elimizi hızlı tutmalıyız hem fb hem arap hem de kıl menajeri yüzünden
Len şu çocuk benim için çok kapalı kutu anasını satayım ya... Bir oynasa da izlesek... çok merak ediyorum...