Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Leaonun eski videolarina baktimda adam canavar gibiymis eskiden hizliymis baya son videolari agirlasmis biraz sakatlik falanda yasamadi bildigim kadariyla yasida 27 daha sebebi ne ki

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tabi canım 50 top götürüp 30 unu dağlara taşlara atan adamdan bahsediyoruz Keremde bizde baya skor yapıyordu ne oldu ? Bu barışla ilgili değil
Hücumcu takımız atacak tabi
Sane direk gol asist katkısından çok başka özellikleri var Leao Varken Baris Bek oynar yada kulübede oturur
Ne gibi özellikleri var Sane'nin mesela 2 sezondur 20+ gol katkısı yapan Barış'ı gözü kapalı yedek kulübesine atacak kadar?

Kim formdaysa o oynar de geç işte. Leao'nun da bütün sezon hiç eleştirilmeyeceğini, kulübede oturmayacağını düşünüyorsan hayal kırıklığı olur senin için. Geçen sezonu 2 ay boyunca gol atamadan tamamladı Milan'da.

Tolgahanin ortasaha konusunda bilgisi olmadığı sarr dan belliydi diger sarri da yazmamıştı

İşin güzelliği bu zaten son günler fazla sürprizli

Uranusyen tutulma bu çünkü

valla çok laf edilen - bireyselde beklenenin altında kalan sane sara bazen barış ...bunları Batrakov'dan sonra da değerlendirmek lazım. o bağlantı kurulabilirse başka şeyler düşünebiliriz.

Kerem içinde burda benzer şeyler söylendi bana futbolun katili set oyununu bitiren adam dedim elli kişi saldırdı sonuç ? Kerem nerde kendi taraftarı istemiyor Barista öyle yetenek yok kabul edin safi koşan bir oyuncu güreşiyor fiziği yerinde değilse hiç çekilmiyor ben sana sorayım neden futbol ?

Yusuf akçiçek ve kulübüyle her konuda kiralık anlaşmasında mutabık kalındı.

ozan ı ikna çabası var. Olmazsa yusuf kiralanacak. Ozan almanya dan çıkmak istemiyor. Onu da kiralık ikna düşünüyoruz.

Fakat elimizi hızlı tutmalıyız hem fb hem arap hem de kıl menajeri yüzünden

Len şu çocuk benim için çok kapalı kutu anasını satayım ya... Bir oynasa da izlesek... çok merak ediyorum...

Tüm maçını izledim geçen, gerçekten tam aradığımız adam. Mertens’in hızlı versiyonu. Defansa gelip top topluyor öne sürüyor, kilit paslar atıyor. Ben baya umutluyum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt