Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan camavinga kiralanmak istiyomus diyoruz çıt yok

Haluk Asllani Leao Camavinga olursa ne olur dediydi

heis zaten ben Uğur orada müthiş tespit yaptı vs demiyorum. Seferovic övmesi övmemesi değil mesele. Şunu demek istiyorum, bak ben Jelert geldiğinde sevinmiştim. Çünkü Jelert olarak düşünme bunu, sana diyorum ki daha 21-22 yaşında, 20-30 tane ŞL maçına çıkmış, Copenhag'ın as sağ beki.

Baktığında iyi profil geliyor di mi ama olmadı işte Jelert diye birini aldık. Ümitliydim.

Bugün hiçbirimiz Osimhen'in arkasına ceza sahasında bitirici takılacak bir santrafor aramıyoruz istemiyoruz mesela di mi, hepimiz Osi tarzı olsun koşsun bassın istiyoruz. Belki yarın öyle ceza sahası golcüsü adam getirecekler, istemeyeceğiz ama adam müthiş katkı verecek belki kaç tane maç çözecek..

Leao için düşüncelerim olumlu olduğu kadar olumsuz aynı zamanda. Ben uzun vadede bize girecek diye düşünüyorum ama belki de kulüp efsanesi olacak herif.

Velhasıl sonuca bakarak konuşmak bu yüzden doğru değil.

Futboldan anladığını iddia edenlerin çoğunun da futboldan öyle pek bir şey anladığı da yok aslında. Misal ben :asd:
Ee o zaman hiçbirşey hakkında net konuşmamak lazım. Asarım keserimli de konuşmamak lazım.

Madem orta saha istiyoruz surda kalmis 3-5 gun .. Camawinga gibi cok zor bir hedeftense neden ikna olmus Matar Sarri zorlamiyoruz ..?

Gunun sonunda orta sahasiz kalmak var
Hocam camavinga olayı yüzde 95 ciddi

Ama manchester united da orda duruyor

Yani bonservis teklif etmeli bence ciddiysek

Hocam camavinga olayı yüzde 95 ciddi

Ama manchester united da orda duruyor

Yani bonservis teklif etmeli bence ciddiysek

Hay senin tipine

10382.webp

Sane
Leao
Barış
Yunus
Batrakov
Osimhen

Çeşitlilik açısından bir tane “tilki” golcü lazım bize. Bir tane de ortalığı karıştıran tip karambol santrafor.

Deniz Gül ortalığı iyi karıştırıyor ama bitiremiyor. Kontenjan yetse İnzaghi tarzı kurt santrafor lazım. Olmazsa da yaşına rağmen en iyi aday Tresoldi olur. Osi çıkınca 20 dk girip fişi çekecek.

Orta sahaya da net Camavinga veya Sarr profili 1 takviye, stopere de hem dengesi hem de hızı ve markajı iyi Veiga tarzı stoper

CL ve Lig de garanti başarı için

Renato Veiga-40
Nicolo Tresoldi-30-35
Camavinga -Zorunlu Ops.

Mükemmel olur da imkansız.

Keşke böyle bir şey mümkün olsa gelecek 5 yıl ambargo garanti.

Camavinga-24
Tresoldi-22
Veiga-23

3 takviye ile hem kadro değeri hem atletizm hem de bitiricilik zirve yapar.

Ligi cebe koyar, CL de her türlü sürprizi yapabilir hale gelirdik finaller dahil.

Yine de yaptığı kabul edilemez, Rize ile düşman gibiydik o dönem, Beşiktaşla zaten nefretlik durumdaydık.

O kadar sevildiği camiaya karşı bunu yapmamalıydı. Dünya’da tjk ve Rize dışında bir ton kulüp vardı.
Ne bilsin Rizeyle dusmanmissin vs. Turkiyenin baskentini bilmiyor cogu bu adamlarin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt