Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
6-8 rıotasyonu yetersiz 10 no boş kimse yok.batrakov ilk 11 e zor girer bu kadroda..
Milan baya bok gibi kullanmış bunu geçen sezon. bütün sıkıntı geçen sezon başlıyorvideonun çoğunda 17 nolu olması can sıktı
Ee o zaman hiçbirşey hakkında net konuşmamak lazım. Asarım keserimli de konuşmamak lazım.heis zaten ben Uğur orada müthiş tespit yaptı vs demiyorum. Seferovic övmesi övmemesi değil mesele. Şunu demek istiyorum, bak ben Jelert geldiğinde sevinmiştim. Çünkü Jelert olarak düşünme bunu, sana diyorum ki daha 21-22 yaşında, 20-30 tane ŞL maçına çıkmış, Copenhag'ın as sağ beki.
Baktığında iyi profil geliyor di mi ama olmadı işte Jelert diye birini aldık. Ümitliydim.
Bugün hiçbirimiz Osimhen'in arkasına ceza sahasında bitirici takılacak bir santrafor aramıyoruz istemiyoruz mesela di mi, hepimiz Osi tarzı olsun koşsun bassın istiyoruz. Belki yarın öyle ceza sahası golcüsü adam getirecekler, istemeyeceğiz ama adam müthiş katkı verecek belki kaç tane maç çözecek..
Leao için düşüncelerim olumlu olduğu kadar olumsuz aynı zamanda. Ben uzun vadede bize girecek diye düşünüyorum ama belki de kulüp efsanesi olacak herif.
Velhasıl sonuca bakarak konuşmak bu yüzden doğru değil.
Futboldan anladığını iddia edenlerin çoğunun da futboldan öyle pek bir şey anladığı da yok aslında. Misal ben![]()
10 noda leao, yunus önde tutuyorum ben.. 6-8 zor..6-8 rıotasyonu yetersiz 10 no boş kimse yok.
Bu kadroya giremiyorsa hangi kadroya girecek.
Hocam camavinga olayı yüzde 95 ciddiMadem orta saha istiyoruz surda kalmis 3-5 gun .. Camawinga gibi cok zor bir hedeftense neden ikna olmus Matar Sarri zorlamiyoruz ..?
Gunun sonunda orta sahasiz kalmak var
Hocam camavinga olayı yüzde 95 ciddi
Ama manchester united da orda duruyor
Yani bonservis teklif etmeli bence ciddiysek
Ne bilsin Rizeyle dusmanmissin vs. Turkiyenin baskentini bilmiyor cogu bu adamlarin.Yine de yaptığı kabul edilemez, Rize ile düşman gibiydik o dönem, Beşiktaşla zaten nefretlik durumdaydık.
O kadar sevildiği camiaya karşı bunu yapmamalıydı. Dünya’da tjk ve Rize dışında bir ton kulüp vardı.