- 18 Mayıs 2011
- 54.231
- 58.440
- 4.613
Apo dizel gibidir sonradan acilirAbdülkerim bu haldayken Jakobs'un bile formayı kapması garanti gibi![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Apo dizel gibidir sonradan acilirAbdülkerim bu haldayken Jakobs'un bile formayı kapması garanti gibi![]()
Apo severim illa ki toparlayacak ama Yusuf'un fizikselliği inanılmaz artı katabilir hem de Apo'nun tecrübesini alır.Apo dizel gibidir sonradan acilir
Hemşehrine yapılan saldırılarla ilgili düşüncelerini alalım.Apo dizel gibidir sonradan acilir
kiniyorum , Bulent Korkmaz'dan sonra tarihimizin en iyi yerli stoperiHemşehrine yapılan saldırılarla ilgili düşüncelerini alalım.
3-5 ay mac oynamadi ama araplarda yabanci kuralindanApo severim illa ki toparlayacak ama Yusuf'un fizikselliği inanılmaz artı katabilir hem de Apo'nun tecrübesini alır.
Daha Yusuf'u yetiştirecek. GSC nin nankörlük şaşırtmıyor.kiniyorum , Bulent Korkmaz'dan sonra tarihimizin en iyi yerli stoperi
Haklı olduğu kısım vardır yani Leao'dan daha iyi alternatif ve formda birileri vardır listede muhakkak ama belli ki gelmemişler ya da bizimkiler süreci yönetememiş bunlar eleştirilir de Leao geldi diye triplere girmeye gerek yok fenerliler bu kadar tribe girmedi. Biz de çıkan maliyet haberlerine kızdık yol verin, bırakalım başka birine gidelim vs diye, muhtemelen o maliyetler de olmamıştır diye düşünüyorum "umarım olmamıştır". Şu saaten sonra böyle tribe giremek en azından Leao ismine ve geçmişine bakarak , bizim böyle bir lüksümüz yok. Uğur'un tavrına bakacak olursak bunun gibisine sidiki cherif müstehak bunlar gibisine. Haklı ortasaha da lazım, bizde biliyoruz önce yapılanı alkışlayalım sonra zaten Osimhende olduğu gibi "hani lan ortasaha" deriz. Icardi gitsin diye elinden geleni yapıp arkasından ağladı, Podolski'ler Sneijder'ler vs bunlar içinde yaptı bunu tabi o zaman o kadar popülaritesi yoktu, değişik biri gerçekten.Gerçekten inanılmaz bir canlı. Sürekli çok şey biliyormuş gibi ama neredeyse sürekli de Galatasaray konusunda negatif.
Galatasaraylı olduğuna gram şüphem yok zaten Galatasaraylıların %90ı da negatif, ama bu adamın bu tavırları henüz ne olduğunu kavrayamayan gençleri çok kötü etkiliyor.