Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fbnin mirsad'dan transfer yapmaması çok ilginç Yusuf konusu Bertuğ ve Arda Okan'ın da işin devamında bize geçmesine yol açabilir

Keramettin hocam yeter

Hatipoglunun peşini bırak

Herif hacca gitmiş doue gunahindan

Gerçekten inanılmaz bir canlı. Sürekli çok şey biliyormuş gibi ama neredeyse sürekli de Galatasaray konusunda negatif.

Galatasaraylı olduğuna gram şüphem yok zaten Galatasaraylıların %90ı da negatif, ama bu adamın bu tavırları henüz ne olduğunu kavrayamayan gençleri çok kötü etkiliyor.
Haklı olduğu kısım vardır yani Leao'dan daha iyi alternatif ve formda birileri vardır listede muhakkak ama belli ki gelmemişler ya da bizimkiler süreci yönetememiş bunlar eleştirilir de Leao geldi diye triplere girmeye gerek yok fenerliler bu kadar tribe girmedi. Biz de çıkan maliyet haberlerine kızdık yol verin, bırakalım başka birine gidelim vs diye, muhtemelen o maliyetler de olmamıştır diye düşünüyorum "umarım olmamıştır". Şu saaten sonra böyle tribe giremek en azından Leao ismine ve geçmişine bakarak , bizim böyle bir lüksümüz yok. Uğur'un tavrına bakacak olursak bunun gibisine sidiki cherif müstehak bunlar gibisine. Haklı ortasaha da lazım, bizde biliyoruz önce yapılanı alkışlayalım sonra zaten Osimhende olduğu gibi "hani lan ortasaha" deriz. Icardi gitsin diye elinden geleni yapıp arkasından ağladı, Podolski'ler Sneijder'ler vs bunlar içinde yaptı bunu tabi o zaman o kadar popülaritesi yoktu, değişik biri gerçekten.

Bence grup olup zorbalamak lazım ki bunu yapabiliriz, bunun gibi çok insan türedi ve her takım için aynı toksik kafada olan insan var, zorbalarsak biraz dillerini ya düzeltirler ya da izlenmele oranları düşürülür. Dürüst olalım 21 öncesi hep sönmüş yıldızları getiriyorduk yani 32 yaş üstü transferlerdi. Drogba-Sneijder'li sene de böyle bir ataklanma olmuştu sonrası iyi yönetilememişti. Artık skala 29 yaş altına inmiş 25-27 prime halleri ama biraz kafadan kontak ya da prime'ında sallanan adamları alabiliyoruz, zaten şuan ancak bu kadarı oluyor belli ki, nedeni de çok belli tüm Türk futbol takımları için geçerli yeni yeni bu bonservis ücretlerini verebilecek mali durumlara geldik ve buna cesaret etmeye başladık. Başarı devamlılığı olan bir istikrarlı bir ülke futboluna zaten sahip değiliz, doğal olarak her şarta okey desen de gelmek istemeyebiliyor "uçuk rakamlar vermediğin sürece" Bunu idrak edebildiğini düşünmüyorum biraz şımarlıklık gibi geliyor, Leao'ya bunu verdik ee bonservisi 100 olan adama da gidebilirdik kafasına gidiyor sanırım ya da Martinelli yi niye almıyoruz kafası da olabilir acaba neden olabilir oturup bunu kendine sormamış olabilir, Adam mevcut önerilen şartlarda oynamamak istemiş olabilir, Türkiyeye gelmek istememiş olabilir, Araplar 30-50m vermiştir oraya gideceğimi buraya giderim demiş olabilir, Arsenal de oynuyor niye bırakayım demiş olabilir, Prime dönemi - Brezilya milli takımında hala daha üst düzeye sıçrayabilirim Arsenal - başarı istikrarı - EPL faktörü ile bunu daha kolay başarabileceğine inanmıştır gelmez bunları idrak edebilceğini düşünmüyorum geçen dedim ya normal şartlarda Osimhen ile aynı masaya oturma ihtimalimiz çok zayıf Alvarez sorun yaşıyor hadi teklif yapalım kolay mı her seferinde bunu yapabilmek NET şekilde adam kafasında bunları kuruyor ve neden olmayacağını düşünmeden birşeyler söylüyor idrak edemiyor durumu ya hadi bunu da anlayabilirim ama insanları azarlar şekilde konuşmasını oturup izlemediğim halde, ben kendi açımdan çok rahatsız edici buluyorum. Adam taraftarı da azarlıyor, yönetimide azarlıyor bildiğin herkesi kalaylıyor :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt