Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fofana geldi lemina gitti diyelim

stoper alternatifi kim olacak

problem bu iş

yusuf, deniz ve u23 İYİ bir orta saha en mantıklısı

lesley gibi yalandan bi transfer değil ama

Deniz Gül'ün max potansiyel Serdar Dursun benim izlediğim 1-2 maç itibariyle. Pek iş yapacağını zannetmiyorum ama mevcut durumda başka da opsiyon yok gibi duruyor.

Osimhen arkasına kimi istiyoruz ki Deniz gelip geçen seneki Icardiden fazlasını verir bana kalsa gider Duran alırdım hem de u23 ama günün sonunda onda da istikrar sorunu var
İcardi geçen sene Lig'de en çok katkı sağlayan 2. oyuncumuzdu kanks.Maç sayısı fazla da değildi 14 Gol Ve 1 Asistle oynadı.Deniz şu anda 3. Forvet olmalı.Yedeğe ben İcardi'yi isterim ama alınabilecek 1 oyuncu Haji Wright da olabilir..

İcardi geçen sene Lig'de en çok katkı sağlayan 2. oyuncumuzdu kanks.Maç sayısı fazla da değildi 14 Gol Ve 1 Asistle oynadı.Deniz şu anda 3. Forvet olmalı.Yedeğe ben İcardi'yi isterim ama alınabilecek 1 oyuncu Haji Wright da olabilir..
Geçen sene İcardi ile Denizi değiştir aynı istatistik hatta fazlasını yapardı o gollerin yarısından fazlası boş kaleye bilerek attırıldı

Deniz, Yusuf çok iyi, müthiş diyebileceğimiz oyuncular değiller. Yerlerine alabileceğimiz oyuncu da yok gibi o yüzden denenebilirler. 12 milyon vermek istemem Deniz'e ama 4-5 milyonu pasaportu olarak bakmak lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt