Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.669
- 24.907
- 3.093
Bu şeye benziyor pandemiden önce 2 milyona daire alıyorduk şimdi o daire 10 milyon devir değişti kabul edin artık
Bknz ironi nedir..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu şeye benziyor pandemiden önce 2 milyona daire alıyorduk şimdi o daire 10 milyon devir değişti kabul edin artık
Kutlama yapıyorlar habere...
Zaten olması gereken Kaan, Abdülkerim bunları yenilemek lazım Can istesek 60 diyorlar başka adam akıllı yerlide yokşuan mevcut ligimizde öne çıkan yerli oyuncu yok o yüzden deniz ve yusuf transferine soğuk değilim denenebilir.
İcardi geçen sene Lig'de en çok katkı sağlayan 2. oyuncumuzdu kanks.Maç sayısı fazla da değildi 14 Gol Ve 1 Asistle oynadı.Deniz şu anda 3. Forvet olmalı.Yedeğe ben İcardi'yi isterim ama alınabilecek 1 oyuncu Haji Wright da olabilir..Osimhen arkasına kimi istiyoruz ki Deniz gelip geçen seneki Icardiden fazlasını verir bana kalsa gider Duran alırdım hem de u23 ama günün sonunda onda da istikrar sorunu var
O kadar forveti nerede oynatacağız Umut LightDeniz alalım Alvarez için fırsat kovalayak
Onu da almak lazım Sallai + Singo 2 tane yabancı sağ bek fazlaArda Okan'i alırım denize vereceğim bonservise
Geçen sene İcardi ile Denizi değiştir aynı istatistik hatta fazlasını yapardı o gollerin yarısından fazlası boş kaleye bilerek attırıldıİcardi geçen sene Lig'de en çok katkı sağlayan 2. oyuncumuzdu kanks.Maç sayısı fazla da değildi 14 Gol Ve 1 Asistle oynadı.Deniz şu anda 3. Forvet olmalı.Yedeğe ben İcardi'yi isterim ama alınabilecek 1 oyuncu Haji Wright da olabilir..