Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bi de artık hocam yeter sağ bek sağ bek oynasın. Sol bek sol bek oynasın.

Singo stopere girdi mi sıvıyor
Eren sol açık sıvıyor
Sara 10 numarada sıvıyor

Lemina, Barış ve Yunus hariç şu takımda şuan çift mevkide iş yapabilecek başka bir oyuncu yok.

Adamin 20 mac opsiyonu var nedim farkinda misin ? 30 milyon girecek yagsiz kazik

Ay dont keyır Hüsnü.

3 puan daha önemli. O an Lesley girmeliydi bence de. Sonradan oynamaz gerekirse olur biter, ya da oynar parasını veririz alırız bunu da düşünmeyelim yeter sıkıldım. Aynı zamanda sadece maç değil diye biliyorum o opsiyonu bunu @Alper Altun açıklamıştı.

Teknik heyet güclenmeli, scout ekibi degismeli. Scout ekibi de yanlis yönlendiriyor bence.
azerbaycan şampiyonu elemelerle şampiyonlar ligine kalan ekibi sabah fk'nın ekibinde sadece 1 azeri var.

Screenshot_20260830_092035_com_sec_android_app_sbrowser_SBrowserMainActivity.webp

bizim ekipte sadece 1 ispanyol var o da meçhul.

Screenshot_20260830_092337_com_sec_android_app_sbrowser_SBrowserMainActivity.webp

Lesleyin 90. Dakika oyuna girmesi neydi abi biri bana açıklasin Allah askina su isi
fatih hoca bunları alıp forvete atardı kafa vursun diye, bu savunmaya alıyor sürekli doldur boşalt yediğimizde karambolde kafa vursun diye. mentalite farkı.

Lesleyin 90. Dakika oyuna girmesi neydi abi biri bana açıklasin Allah askina su isi
Rakip içeri doldur boşalt yapmaya başlayınca hava toplarına vursun diye aldı.
Ama sadece bunun için 90'da alması eleştirilebilir tabi ki. Uzun boyuna rağmen hava hakimiyeti ile ön plana çıkan bi char değil çünkü. O işi Kaan da yapabilirdi örneğin.
Maç sayısı bir artmış oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt