Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barış çıkış gibi bir şey olmazsa ön hat yüzünden Barış sağ bek olarak da değerlendirilecek Sallai ile. U23'te hala nereye kullanılması gerektiği düşünülüyor. Sağ bek, os ve Deniz'e rağmen forvet de.

Çok yanlış yapıyoruz bence ya. Teklif gelen oyuncu Osimhen dışında kim olursa olsun orta yol bulunup satılmalıydı. Bu yıl başarılı olsak bile seneye yaşları ilerliyor o maaşlarla çıkılmak daha da zorlaşacak. Maaş ille 5 falan olmasına gerek yok atıyorum Sallai bir daha o maaşı alamaz bir yerden.

Tobias dediğim isim. Karar verilecek mi bilmiyoruz sürekli fikir değişikliği var.

Bir kanat u23 bir forvet normal sınır. Bir kanat normal sınır bir forvet u23.

30 a yakın u23 sol stoperle görüşüp Yusuf çekiyoruz falan. Bir o kadar forvete resmi teklif yapıp yerli çekiyoruz falan.

O yüzden şu saatten sonra kavukcu gelse planımız şu dese de yalancı çıkar.

Ben anladım ki gerçekten yabancı sınırı değişecek sandılar fb için.
plansızlık devre arasında başlamıştı zaten leao olmasa ciddi taraftar tepkisi ile karşılaşacaklardı kurtuldular gene. şans yüzlerine güldü. yönetimden bekletimiz yok zatende diğer takımların iç sorunları bize yarıyor oyuncu düşüyor öyle. sınır değişecek diye beklediler sonra elleri yüzlerine bulaştı.

genede iyi bir orta saha ile sorunumuz baya azalır. yusuf kötü değil abdül gibi işlenebilir.

Nedir son gelişmeler? Dün yarım yamalak takip edebildim, bugün hiç edemedim...

Lesley OUT
Boteli IN
Yusuf Akçiçek IN
Arda Okan IN
Sallai OUT
Camavinga IN
Bitshiabu IN
Kaan Ayhan OUT
Günay Güvenç OUT
Nelsson OUT
Arda (Kiralık)
Armando (Kiralık)

Kale: Uğurcan, Jankat, Enes, Arda
Stoper: Davinson, A.kerim, Yusuf Akçiçek, Boteli, (Lemina), (Singo)
Sağ Bek: Singo, Arda Okan, Yusuf
Sol Bek: Jakobs, Eren, Kazım
Orta Saha: Lemina, Torreira, Camavinga, Nhaga, İlkay, Sara, Batrakov
Sol Kanat: Leao, (BAY), Berat
Sağ Kanat: Yunus, BAY, Sane
Forvet: Osimhen, Boteli, (Leao), (BAY)

10 üzerinden 6'lık adam alıp onu takım içerisinde 7'lik 7.5'luk yapmak da teknik heyetin işi. Deniz Gül, Yusuf Akçiçek ve bana kalsa Arda Okan, Melih Bostan, Yusuf Özdemir ben bu tarz oyuncuların bizim kadromuzda olmasını isterim.

Hepsi iş yapamaz ama 1 tanesini tutturduğunda elinde asetin oluyor işte.

Şuan formsuz olsa da Barış Frankfurt'ta olsaydı 70'ten açarlardı sana kapıyı, nah alırsın.

Bunu genç yabancıyla falan yapamıyoruz, zaten genç yabancı getirip yetiştirip sattığımız yok tarihimizde Boey dışında.

SON DAKIKA : Youssouf Fofana, 24 saat içinde Milan ile birlikte geleceğine karar verecek. Galatasaray hâlâ birinci seçenek konumunda. (Luca Bianchin)
Bu adam gelip Leminayı yollarlarsa büyük hata olur, Singo giderse okeyim yerinede U23 sağbek bulunur.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

plansızlık devre arasında başlamıştı zaten leao olmasa ciddi taraftar tepkisi ile karşılaşacaklardı kurtuldular gene. şans yüzlerine güldü. yönetimden bekletimiz yok zatende diğer takımların iç sorunları bize yarıyor oyuncu düşüyor öyle. sınır değişecek diye beklediler sonra elleri yüzlerine bulaştı.

genede iyi bir orta saha ile sorunumuz baya azalır. yusuf kötü değil abdül gibi işlenebilir.
Kan değişikliği şart ya. Olmuyor yani adamlar belki iyi niyeti bile olsa yapamıyorlar bu işi.

Artık GS nin haklarını koruyan sesi çıkan planlı programlı ilerleyen bir yönetim şart.

Gerekirse iktidara yakın bir isim olmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt