Murat Kalkan
Parçalı Üye
- 12 Ocak 2011
- 3.752
- 1.016
- 1.563
Boteli daha yeni transfer oldu Siona
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
plansızlık devre arasında başlamıştı zaten leao olmasa ciddi taraftar tepkisi ile karşılaşacaklardı kurtuldular gene. şans yüzlerine güldü. yönetimden bekletimiz yok zatende diğer takımların iç sorunları bize yarıyor oyuncu düşüyor öyle. sınır değişecek diye beklediler sonra elleri yüzlerine bulaştı.Barış çıkış gibi bir şey olmazsa ön hat yüzünden Barış sağ bek olarak da değerlendirilecek Sallai ile. U23'te hala nereye kullanılması gerektiği düşünülüyor. Sağ bek, os ve Deniz'e rağmen forvet de.
Çok yanlış yapıyoruz bence ya. Teklif gelen oyuncu Osimhen dışında kim olursa olsun orta yol bulunup satılmalıydı. Bu yıl başarılı olsak bile seneye yaşları ilerliyor o maaşlarla çıkılmak daha da zorlaşacak. Maaş ille 5 falan olmasına gerek yok atıyorum Sallai bir daha o maaşı alamaz bir yerden.
Tobias dediğim isim. Karar verilecek mi bilmiyoruz sürekli fikir değişikliği var.
Bir kanat u23 bir forvet normal sınır. Bir kanat normal sınır bir forvet u23.
30 a yakın u23 sol stoperle görüşüp Yusuf çekiyoruz falan. Bir o kadar forvete resmi teklif yapıp yerli çekiyoruz falan.
O yüzden şu saatten sonra kavukcu gelse planımız şu dese de yalancı çıkar.
Ben anladım ki gerçekten yabancı sınırı değişecek sandılar fb için.
Opsiyonunu yeni kullanmışlar muhtemelen opsiyonlu kiralamışlar.Boteli daha yeni transfer oldu Siona
Dursuna İstiklal marşını tersten mi okutuyor burda
Bu adam gelip Leminayı yollarlarsa büyük hata olur, Singo giderse okeyim yerinede U23 sağbek bulunur.SON DAKIKA : Youssouf Fofana, 24 saat içinde Milan ile birlikte geleceğine karar verecek. Galatasaray hâlâ birinci seçenek konumunda. (Luca Bianchin)
Kan değişikliği şart ya. Olmuyor yani adamlar belki iyi niyeti bile olsa yapamıyorlar bu işi.plansızlık devre arasında başlamıştı zaten leao olmasa ciddi taraftar tepkisi ile karşılaşacaklardı kurtuldular gene. şans yüzlerine güldü. yönetimden bekletimiz yok zatende diğer takımların iç sorunları bize yarıyor oyuncu düşüyor öyle. sınır değişecek diye beklediler sonra elleri yüzlerine bulaştı.
genede iyi bir orta saha ile sorunumuz baya azalır. yusuf kötü değil abdül gibi işlenebilir.