- 12 Haziran 2015
- 36.864
- 32.778
- 2.693
Yedek forvet alınacak yawYedek forvet yok
Stoper yok
Os yok
Stoper de alınacak
Os da nasıl yok yaw
Sara-Lucas-Lemina-İlkay-Ugucuku vs
Ha tabii o zamanın merkezi daha güçlü belirttim ben
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yedek forvet alınacak yawYedek forvet yok
Stoper yok
Os yok
12/13 kadrosuyla kafa kafa gelir Melo-Selçuk-Sneijder-Eboue-Riera bunlarda direk üstün deriz Sanchez - Abdülkerim - Barış - Leao - Osimhen yani daha orada bile geçemedikOkan hocanın eline verilen kadro herhalde en son 2000 Galatasarayında vardı.
Tabii o kadro merkezi vs daha iyi denilebilir
O zaman bir çeyrek hedeflemek lazım bu sezon12/13 kadrosuyla kafa kafa gelir Melo-Selçuk-Sneijder-Eboue-Riera bunlarda direk üstün deriz Sanchez - Abdülkerim - Barış - Leao - Osimhen
Halen merkez ciddi sorunlu
Merkez böyle olursa imkansız bizim 12/13 sezonu kadar iyi olmasa bile en azından yakın seviye kurmamız lazımO zaman bir çeyrek hedeflemek lazım bu sezon
valla keşke o kadronun çeyreği olsa bu takımOkan hocanın eline verilen kadro herhalde en son 2000 Galatasarayında vardı.
Tabii o kadro merkezi vs daha iyi denilebilir
Evet tam Gladbach'ın yapacağı salakça işler bunlarTM'de opsiyon cekildiginde bazi BMG'li sitem ediyordu. Genc yetenekli oyuncuyu niye bölye opsiyonla yolladik. Opsiyon veriyorsak niye geri alma opsiyonu yoktu diye falan
2 aydir sövmüyormuyuz os ya. Nasi var oluyor o haldeYedek forvet alınacak yaw
Stoper de alınacak
Os da nasıl yok yaw
Sara-Lucas-Lemina-İlkay-Ugucuku vs
Ha tabii o zamanın merkezi daha güçlü belirttim ben
Arca ve Balkar var arkalarında; Savaş BalçıkBu Çorum nasıl 25m Euro harcayabiliyor yav