Ercan Önder
10 Numara!
- 25 Kasım 2008
- 10.516
- 1.723
- 1.948
lyon krizdeymiş kaç senedir krizleri bitmedi? ordan birileri gelirmi? malick fofanayı Türk külüplerine önermişler diyorlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim adamım buydu, deli yetenek. Raket gibi ayağı var
Adamın ilk tercihi biz değiliz gelemez o maaşaEnciso'nun maaasi 2.5 milyon; 3.5 milyona bence kesin gelirdi ama diyelimki kabul etmedi, 4.5 versen gelmez miydi ?
Niye Torreira'nin 2 kati maaşı olsun ? Torreira 2.5 milyona mi oynuyor ?
30m euro verdiğin adamı yedek bırakamazsın.Kontenjan diye aglayacaginiza jakobs ve singoyu +2 kontenjanina yazin da transfer yapin
Ligde jakobsa gerek yok eren kazimcan orayi götururur, singo da arka arkaya maclara gelemiyor ikisi clde oynar ligde de sallai eren/kazim gayet guzel rotasyon olur
Ama hem okan kiyamiyor kimseye hemde transfer yapmamak icin bahaneler hoslarina gidiyor
oyuncu kötüleyen tröl reyis s.aBatrakov'da Bellingham potansiyeli gordunuz siz herhalde, ben göremedim.
Okan ve Kavukcu'nun nasıl seçtiği belli; YouTube videolarını izlediler, Istatistiklerini karsilastirdilar, Batrakov daha çok gol atmis dediler ve aldılar.
enşizo batrağın sol taşşeği etse haklısın
bi adam flashy dribblersa hemen süper topçu kategorisine yerleştiriyorsunuz
batrak tüm takımı yükselten sezgileri en üst düzey lider bir karakter. enşizo tek başına ara ara patlamalar yapan kaotik bi hücumcu. anca ipswiç düzeyi takımlarda 5 gol 4 asist türü sezon ortalamalarıyla oynayabilir, zaten statları da genel olarak öyle. alakasız profiller.
Batrakov'da Bellingham potansiyeli gordunuz siz herhalde, ben göremedim.
Okan ve Kavukcu'nun nasıl seçtiği belli; YouTube videolarını izlediler, Istatistiklerini karsilastirdilar, Batrakov daha çok gol atmis dediler ve aldılar.

Bellingham ile alakası yok müller rosicky modrid benzeri bir oyunu var tavanı bu arkadaşlar. Şuan tabiki o seviyede değil ama olma ihtimali var zeki lider ruhlu bir topçuBatrakov'da Bellingham potansiyeli gordunuz siz herhalde, ben göremedim.
Onu atsa bile fiziği zayıf ligdeki topçular onu tanımıyor bir daha atamaz derlerdiBatrakova sallayanlar şaka mı la :d Herif 21 yaşında ilk defa ülkesinin dışına çıkmış ilk maçta girer girmez direkt oyuna ve skora etki etti ne yapacaktı 10 kişiyi çalımlayıp Ankara messi golü mü atacaktı![]()
Benim adamım buydu, deli yetenek. Raket gibi ayağı var
Güzel işteevet şunu anlamak çok zor işte. oyuncu kendini nasıl sahada belli ediyor.. biz de otuzluklar alıyoruz ama umalım iyi çıksın..
karetsas sezonu kapattı bile rengimGüzel işte
Karetsas
Mora
Batrakov
Enciso benzer yaş grubu 10 numaralar seviyeleri birbirine yakın bakalım kim daha iyi kariyer yapacak
Birkac haftadan anlarız, insallah siz haklisinizdir.heis göremediyseniz daha dikkatli izleyin o zaman, herif tüm takımın kimyasal yapısını değiştirdi oyuna girer girmez. daha anlaşma dili yarım yamalak durumda tüm takıma direktif yağdırıyor dinamik halde. anlamıyor musunuz herifteki oyun hakimiyetini? maçta gol de atabilirdi, fırsat olmadı. barış alper yılmaz 20 yaşında keçiörende forma şansı bulamıyordu. ne anlatıyonuz abi ya
Aynı kişiler Ensicoyu alsak, Batrokovu neden almadık diyeceklerdi.Batrakova sallayanlar şaka mı la :d Herif 21 yaşında ilk defa ülkesinin dışına çıkmış ilk maçta girer girmez direkt oyuna ve skora etki etti ne yapacaktı 10 kişiyi çalımlayıp Ankara messi golü mü atacaktı![]()
Konstantelias sakatlanankaretsas sezonu kapattı bile rengim