Ulaş Anli
Parçalı Üye
- 30 Temmuz 2009
- 4.770
- 1.618
- 1.893
Kariyer dedim zatenkaretsas sezonu kapattı bile rengim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kariyer dedim zatenkaretsas sezonu kapattı bile rengim
Giannis çaprazı giden, Karetsas değilkaretsas sezonu kapattı bile rengim
resmen faziaOğuz hasta Galatasaraylidir kuzenlerini taniyorum , cocuk Galatasaraya gitmek için çok bekledi başkanıda verecekti bize. Bizim yönetim çok bekletti hem oyuncuyu hem başkanlarını sonra Alanya başkanı dediki Oguza "Oğuz Fener teklif yaptı bak Gs halen bize dönmedi gel seni Fener'e vereyim" Oğuz da çok bekletilince bunlar beni herhalde istemiyor deyip Fenere gitti.
EvetBirazdan Ağustos 31'e giriyoruz artık saatler kaldı.
31 ve 1'i kritik olacak 2'sinde hareket olmaz gibi bir an evvel eksikleri çözmek lazım.
EyvahBirazdan Ağustos 31'e giriyoruz artık saatler kaldı.
31 ve 1'i kritik olacak 2'sinde hareket olmaz gibi bir an evvel eksikleri çözmek lazım.
Lemina'yı gönderirsek çok net hata olur adam 3 haftadır en çok çabalayan adamOrta sahaya biri gelirse o da Fofana olacak gibi, bunun icin de Lemina‘yi gönderecekler
Orta saha da güclenmis olmaz bu durumda
Rezalet bir orta saha ile sezona girecegiz maalesef, SL‘de delik desik oluruz
31 e giriyoruz evet gece oldu artık. Tatil bittiBirazdan Ağustos 31'e giriyoruz artık saatler kaldı.
Yedek zaten. Surekli ilk11 oynuyor da ben mi göremiyorum?30m euro verdiğin adamı yedek bırakamazsın.