Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda Okan takasla çözülmez mi acaba Kaan Ayhan bonservisi ile verelim ada yüzgeç ve Nhagayı da kiralık verelim +5 milyonda keş verelim

Sallai ve Singo kalsa bile Arda Okan işine girmek lazım bence, bizim oyun sistemine de uyar ayrıca uzun taçları iyi kullanıyor ekstra gol katkısı çıkarır geçen sene 3 sağ bekle oynadık Boey yerine gibi düşünebiliriz, orta saha hamlesi düşük maliyet olursa denenebilir

Cago'nun dediği muhtemelen Arda Okan'dır.

Sallai + Singo 2 tane yabancı sağ bek fazla forvette bile lüksken orada 2 adam tutmanın hiçbir mantığı yok birini yabancı-yerli dengesini kurmak lazım.

Böyle mantıkmı var abi yedek forvetin yok 11 milyona deniz alıyorsun yazık günah oynatılmayacak çöpe atılan para olacak diyorsun Osimhen arkasına kim gelsin istiyorsun 30 milyona ponomeranko alsak oda yedek kulübesinde bekleyecek o mantıkla fazladan 19 milyonu çöpe atmış olacaksın
Osimhen’in yedeginin tecrubeli bir oyuncu olmasi lazim; Osimhen’e yedek olarak genc oyuncu almak mantiksiz. Super kalite olmasinada gerek yok; Umut Bulut, Cenk Tosun kadar olsa yeter. Genc oyuncunun oynayip kendini gelistirmesi lazim, bunu Osimhen’in yedegi olarak yapamaz, o yuzden bize hazir oyuncu lazim.

şöyle yaşı filan önemsemeden alabileceğimiz bir fakir locatellisi bir melo söyle ya ben piyasadan koptum bilmiyorum eskisi kadar

bizim 6 numaraya baba bir adam koyalım singoyu dehleyip
Nottingham’daki Sangare falan olabilirdi de o tarz bir profil pek kalmadı piyasada.

Devre arası adı geçen Altimira tarzı bir profile gitmeliydik holding istiyorsak, Sporting Hulmand’ı 50ye verip onu 18e aldı.

Arda Okan için kafa kafaya Singoyu verelim (maaşını da biz karşılayalım)

Arda Okan da bol bol taç atsın

Singo'yu Aston Villa'ya gönderip Vinicius Tobias ya da El Hilali'yi alıp Nhaga'yı kiralayıp orta saha işine girebilirdik ama süre azaldı

Bizim Transferler'i yapan kişiyi buldum 😃 Veiga istetmeye gidiyom ben yav 😃

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt