- 22 Ağustos 2010
- 33.749
- 39.075
- 3.193
33 ne? Kaban mı?singo yine oynar katkı yapar da maaş ve bonservisinin çeyreği kadar falan
bu arada 33 teklif geldi ama 50 istiyoruz kendisi için![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
33 ne? Kaban mı?singo yine oynar katkı yapar da maaş ve bonservisinin çeyreği kadar falan
bu arada 33 teklif geldi ama 50 istiyoruz kendisi için![]()

5 milyon keşin sigarası alkolü ne kadar tutar biliyon mu sen?Arda Okan takasla çözülmez mi acaba Kaan Ayhan bonservisi ile verelim ada yüzgeç ve Nhagayı da kiralık verelim +5 milyonda keş verelim
Osimhen’in yedeginin tecrubeli bir oyuncu olmasi lazim; Osimhen’e yedek olarak genc oyuncu almak mantiksiz. Super kalite olmasinada gerek yok; Umut Bulut, Cenk Tosun kadar olsa yeter. Genc oyuncunun oynayip kendini gelistirmesi lazim, bunu Osimhen’in yedegi olarak yapamaz, o yuzden bize hazir oyuncu lazim.Böyle mantıkmı var abi yedek forvetin yok 11 milyona deniz alıyorsun yazık günah oynatılmayacak çöpe atılan para olacak diyorsun Osimhen arkasına kim gelsin istiyorsun 30 milyona ponomeranko alsak oda yedek kulübesinde bekleyecek o mantıkla fazladan 19 milyonu çöpe atmış olacaksın
Nottingham’daki Sangare falan olabilirdi de o tarz bir profil pek kalmadı piyasada.şöyle yaşı filan önemsemeden alabileceğimiz bir fakir locatellisi bir melo söyle ya ben piyasadan koptum bilmiyorum eskisi kadar
bizim 6 numaraya baba bir adam koyalım singoyu dehleyip
5 milyon keşin sigarası alkolü ne kadar tutar biliyon mu sen?

Zar atacak durumda değiliz oraya istikrarlı bir adam lazım ya tutarsa değil ne vereceği standartı olan bir ismi almak daha mantıklı olur.Fofana Lyon'a gidiyormuş orda şov yapınca ah vah ederiz
kahvezoktay 3.ali cabbar vakasından bahsetmiş. kim olabilir bu?
Herhalde Türkiye kupasına yazacazNelsson artik ufak ufak gitsen mi sende yav...