Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Riskli bir hamle ama, orta saha ve hücum hattına oyuncu eklemek için sağ beki bir yerli ve u23 yabancı yapabilir miyiz. Gerekirse Barış da sağ bek oynar.

o sakatlanma için artık o riski almamız lazım bu şekilde olmaz da aslında zaten sağ bekten almamız gereken katkı da aynı boey gibi tüm alanı git gelli savunması ki singo da o profil zaten.Sallai'nin tek artısı belki pas kalitesidir onun dışında içeri çevirme vs o işleri yine singo daha iyi yapıyordur yani.Sallai'nin de katkısı olmuyor pek çünkü o konuda , ya dağlara taşlara orta kesiyor yada hep aynı şutu atıp karavana vuruyor yani.Ben iki türlü de her zaman sağlıklı olduğu şekilde singoyu tercih ederim
En büyük sorun da sağlıklı olmaması işte ya. Yoksa ben de onu tercih ederdim full sağlıklı oynayacak olsa. Malesef düzelcekmiş gibi de gelmiyor.

arda okandan daha iyisimi olacak.. savunmayı iyi yapsın yeter ya.. marianomu kaldı o bir şanstı.. sallai değil jakops gitmeli güvenilmez her an sakatlanabilir.. kazımcan daha verimli yerden havadan çok iyi ortalar kesiyor adam daha ne kadar bekleyecek eren ile idare ederler.. anlaşılmayan nokta nedir? hucüm işini yapsın bek işini orta saha işini.. napacak arda 10 gol 10 asist mi yapacak yapsa çok iyi olurda.. abartmaya gerek yok.. sen işi leao, sane, osimhen, batrakov, barış, yunus ile bitireceksin.. şu sağ bek sol bek işi çok abartılıyor... şu kadroda sağlam defans yapsın pozisyon bilgisi olsun yeterli..

En büyük sorun da sağlıklı olmaması işte ya. Yoksa ben de onu tercih ederdim full sağlıklı oynayacak olsa. Malesef düzelcekmiş gibi de gelmiyor.
denemek lazım işte full , sakatlandı döndü yine hemen oynasın mesela.Bu şekilde çünkü ne satılır ne oynar durumda yani sürekli kulübede takılıp 10 dk girsin olmaz yani

Bu sezon sahada isteksiz oyuncu gormek istemiyorum..
Batrakov 1.70 boyuyla 2-3 tane cok temiz kafa topu aldi 2 kati adamlarla omuz omuzaya girdi dustu kalkti birakmadi mucadeleyi .. Ote tarafta fiziksel anomali Barisin onunden top geciyor dokunamiyor toreiranin yaninda yuruyerek geciliyor ..
Bir adam doyduysa ben tamamim diyorsa yol vereceksin bu kadar basit .. Kimse burada zor tutulmuyor 1-2 milyona da oynamiyor bu paralari arabistan disinda goremez hicbiri

Singoya güvenen yayan kalır herif deparlı oynayınca sakatlanıyor. Net singoyu yollarım hemen yoksa 30 milyon çöpe gider
Az sabir yav oynar adami öldürdünüz, sallai orjin sag bek bile degil yetenegi sinirli lig icin idare ediyor ama cl de elek ederler benden söylemesi

Fit bi singo world class, herkesle tartisirim bu konuyu adamda hersey var

Transfer uğruna çalışan yeri bozmak fahiş bir hata olur

Bu sezon sahada isteksiz oyuncu gormek istemiyorum..
Batrakov 1.70 boyuyla 2-3 tane cok temiz kafa topu aldi 2 kati adamlarla omuz omuzaya girdi dustu kalkti birakmadi mucadeleyi .. Ote tarafta fiziksel anomali Barisin onunden top geciyor dokunamiyor toreiranin yaninda yuruyerek geciliyor ..
Bir adam doyduysa ben tamamim diyorsa yol vereceksin bu kadar basit .. Kimse burada zor tutulmuyor 1-2 milyona da oynamiyor bu paralari arabistan disinda goremez hicbiri
Hocam batra üflesen ucar daha cok ekmek yemesi lazim

Dandik mandik oyuncu almaya gerek yok, cok ust duzey biri gelmedigi surece Sallai/Singo'dan birini gondermek gibi aptalliga da luzum yok.

Al Hakan'i bugun kontenjan derdi de yok en azindan. Ama gec kalindi iste, bugun Inter'in kapisina varsan soyle kapidan girer girmez once falakaya yatirirlar gecen sene de gec gelmeyin demedik mi diye. Adamlar hakli tabi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt