- 16 Haziran 2010
- 207.460
- 160.938
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha takım kuracak kadar elden cikartacaklari varAmbrabat harici diğerlerinin piyasası kalmadı ama Amrabat olayı büyük bir fiyasko gerçekten de
Erayım, Kaka sını tutamadı desek yanlış olmaz sanırımKaka mi vardı? Eski telefon bozulunca gitti foto yav
Son derece dirayetliydi, katkı yapmadan kenarda durup parayı cebe indirmek de yürek ister...Tarık Camdal sıfır değildi.200 bin usdlik oyuncuyu sagolsunlar 5 milyona getirdikleri için taraftarda 5 milyonluk sol bek aradı ama bulamadı.Mesele bu oldu.her maç o gözle bakildi.yoksa sol bekte durmasını kalkmasını biliyordu oda.Arda Okan kadar olmasada ona yakındı.Mesele herşeyde olduğu gibi abartmamizdan kaynaklandı maalesef.
Düpedüz sıkmış kimse. Kavukçu'nun çok istediği adamdı Leao. Dursun Özbek'in özel kalemi mi acaba?Saka mi bu abi
Bunlar öyle boşuna oyuncu salmazlar bize. Camavinga’yı neden bize kilitlemek istedikleri ortaya çıktı.
Dışarıdan nakit desteğinin çok fazla olduğunu düşünüyorum.Daha takım kuracak kadar elden cikartacaklari var
Başka türlü nasıl olur ki??Dışarıdan nakit desteğinin çok fazla olduğunu düşünüyorum.
Aynı Tarik camdallar yokmu şuan???Son derece dirayetliydi, katkı yapmadan kenarda durup parayı cebe indirmek de yürek ister...
baslangic tarihi 29.08????
Bu kadroya takviye yapmaları lazım. Günay, Kaan kendilerine iyi katkı verir ikna et.Sacma bir bilgi , erzurumsporun yoneticisi galiba benim ust kat komsularin damadi cikti.
Gormdim ki herifi hic hayatimda. Ugramiyor kaynanasina.Bu kadroya takviye yapmaları lazım. Günay, Kaan kendilerine iyi katkı verir ikna et.
Sadece beleş değil ayrıca maaşlarının büyük kısmını da ödeyerek gönderiyor yüksek ihtimal. Tabi Fb yapınca onların muhabirleri yazmıyor şu kadar fesih bedeli ödediler falan diye.fener 12-15 m bonservisle aldığı topçuları beleş postalıyor müthiş keyiflendik (carlos, amrabat, cengiz vs)
götümMarc Casado, Türkiye'ye transfer olmaya sıcak bakmıyor. (SPORT)