Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bitshiabu kalmis ortada.

eee gidenlerdende haber yok.. sallai singo hala takimda.. sanirim diger transferler hayal oldu... bu defans hattiyla bizi elek ederler.. cok kotu kadro planlamasi yapildi malesef

Ugarte ne alemde. Bir ara bize çok yazılıyordu.

Akçiçek apo’yu keser umarım ya
ben izlediğim 2-3 maçta çok beğenmiştim, bizim maçta da iyiydi kanser etmişti çocuk

Danois fena gözükmüyor o tarz bir profil senelerdir lazım bize

ÖZEL HABER | Diego Carlos, Fenerbahçe’deki 7.4 Milyon Euro alacağından feragat etti. Başkan Aziz Yıldırım ile konuştuktan sonra alacaklarını istemedi ve kendisine teşekkür edip kulüpten ayrılma kararı aldı. Kendisi Parma ile anlaşmıştır.

(Talha Arslan / FB muhabiri)

🤣🤣

Gostermelik transfer iste. Kupada oynar. 2. degil, 3. forvet. Tek faydali olabilecegi dakikalar, son dakikalarda 3 puan icin 2 forvete donup doldur bosalta basladigimiz dakikalar. Cunku Okan'in defans acmak icin tek stratejisi bu.
bu cocuk porto'nun 2. santraforu degil miydi? porto'nun 2. santraforu olan adam bizde hayli hayli 2. santrafor olur.

bu arada yusuf deniz ve olursa ardanın toplam maliyeti neredeyse 20-25olacak

bu kural ne zamandır belli

çok merak ediyorum mesela can ile ozan kabak ile enes ünal aklınıza gelecek diğer daha üst düzey yerliler ile onlara değer verdiğimizi gösteren, projelerimiz anlatan görüşmeler yapıldı mı

hiç sanmıyorum

oysa yerli meselesini daha kaliteli ve iyi isimlerle çözebilsek bizim yaz transfer döneminde kontenjan sıkıntımız filan olmaz elimiz çok güçlü olurud

ozan ve can mesela temmuzda bitse, lemina ile icardi uzatma, lesleyi de alma

5-6 kontenjanımız oluyordu

hocamız da yönetim de ayrı alık

Rnktaş O kadar haklısın ki..
Ama alık fazla yumuşak olmuş..
Bunlara söylenecek söz yok..

Dursun istifa….

yav apo ve sanchezle sezona baslamak nasil bi kafa anlamadimki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt