- 24 Temmuz 2021
- 16.579
- 6.582
- 703
Kim yedek9.5 oynuyor bir tane 10 transferi yapılır 2. santrafor Mertens olur Seferovic kalitesinde ve önünde olan bir isim konuşuyordu o da budur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim yedek9.5 oynuyor bir tane 10 transferi yapılır 2. santrafor Mertens olur Seferovic kalitesinde ve önünde olan bir isim konuşuyordu o da budur.
cl'ye gittiğimiz sezon mertensin sözleşmesinin uzamasını opsiyon olmasa da isterdim. 36 yaşında olacak fakat o maçlarda her türlü farkını koyar.Gruplar içindir büyük ihtimal elemeler ucl sayılmıyor ki cl müziği bile çalmıyorlar![]()
Gruplar opsiyon olamaz. Kontratlar Haziran’da bitiyor. Dilerim opsiyon sampiyon olmaktir. Romano’nun dedigine gore korktugum Sampiyonlar Ligi elemesine katilmak olabilir. Yani ikincilik.uclye kalmanın tek ihtimali champ olmak zaten. 2 ön elemeyle imkansız. sanırım opsiyon gruplar içindir.
10 numaralı bir sistem oynayacsk olsak 10 alırız. Takımda elle tutulur 1 tane santrafor var ikinciyi almayalım onun yerine 10 alalım diyorsunuz. Seferovic'e birşey olursa da yerine stoper koyarız o zaman.Mertens 10 değil ama gelirse 10 almayız Mertense yer açmak için bence.
evet bende onu düşündüm de pek anlam veremedim.Gruplar opsiyon olamaz. Kontratlar Haziran’da bitiyor. Dilerim opsiyon sampiyon olmaktir. Romano’nun dedigine gore korktugum Sampiyonlar Ligi elemesine katilmak olabilir. Yani ikincilik.
Kerem, Yunus, Abdulkerim bu 3'lü bozulmaz belki Okan kaleye geçer +1 kenara gelir. Okan hoca tek sistemleri çok sevmez 4-4-2, 4-2-3-1, 4-1-4-1, 4-3-3 her sisteme adapte olabilmeyi sever maçtan maça farklılıklar görürüz bir bakmışız Seferovic ve Mertens aynı anda 11'ken bir bakmışız Mitso Torreira aynı anda 11'de dahi görebiliriz. Çeşitlilik bize yarar.Onu sahanın neresine koyacaksın peki? Kanatları şutladın sanırım 4-4-2 baklava oynamaya karar verdin. Ama sahada hiç yerli oyuncun kalmadı bir anda.
Taaa Ntv’den beridir biliyorum kendisini. İspanya liginin özetlerini filan sunardı. Kendisinden pek haz etmiyorum açıkcası. Galatasaray’lı bile olsa çaktırmayanlardan tarafsız ayağı ile.Galatasaraylı.Aspor'un eski spor müdürü.Demiroren, Albayrak ve Koç medyaya el attığından beri o da diğer Galatasaraylı spor müdürleri gibi görevden alınıp yerine TS,FB ve BJK'li birileri getirildi.Sistematik bir operasyon yapıldı medyada.
İyi de ben foırvet gelmesin demiyorum ki. 10 numaralı sistemde Mertens'i monte edip, yabancı sınırını da baz alırsak kadro kuramayız gibi geliyor10 numaralı bir sistem oynayacsk olsak 10 alırız. Takımda elle tutulur 1 tane santrafor var ikinciyi almayalım onun yerine 10 alalım diyorsunuz. Seferovic'e birşey olursa da yerine stoper koyarız o zaman.
Adam 35 yaşında o paraya 2 yıllık 9 m + bonuslar doğruysa kazıklık belkide kariyeri turkiyede son senesi olabilir onun yerine düşük bonservisle Umut Bozok u al , 10 numara mevkiye yüksek maliyetle Draxleri alırsın üstelik henüz 28 yaşında.Mertens 10 mu?
Wowwww