Transfer Nöbeti #14 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yav bugün inmeli torreyra erden başkanım özel 1 airplane tahsis etmeli acilen

İyi de ben foırvet gelmesin demiyorum ki. 10 numaralı sistemde Mertens'i monte edip, yabancı sınırını da baz alırsak kadro kuramayız gibi geliyor
Evander gelirse mesela daha mı rahat kadro kuruyoruz? Maçın %75ini rakip sahaya yerleşerek oynayan Galatasaray'da 3. ortasahanın defansa dönük olması bu kadar önemli mi?

Avrupa'da yoksun ve Mertens beğenmeyen insanlar görüyorum. Bu saçma sapan yaşadığımız sezonların ardından garanti futbolcuya da ihtiyacımız var. Mertens şu anda tam aradığımız istikrarlı ve takıma seviye arttırabilecek futbolculardan biri. Maliyet olarak eleştirebilirsiniz tabii ki ama, başka türlü de bu adamlar gelmez. Kısaca bu geçiş döneminde her şey mübah.. Sonra yeniden genç/scout falan yapılanmaya başlarız. Başarılı/başarısız geçer o ayrı.

Gomis'in aldığı ücret dışında 3. forvet olarak kalmasının sakıncası yok. Bize ilk geldiğinde de sene başında kasmıyordu.

Sa Cristiano Ronaldo geldi mi
24303.jpg

Adam 35 yaşında o paraya 2 yıllık 9 m + bonuslar doğruysa kazıklık belkide kariyeri turkiyede son senesi olabilir onun yerine düşük bonservisle Umut Bozok u al , 10 numara mevkiye yüksek maliyetle Draxleri alırsın üstelik henüz 28 yaşında.

Draxler + Umut Bozok fitim.
O kadar ezbere bir yorum ki.

Şampiyon kadroda ne defans satabildik ne de forvet.
13.olduk defans sattık hatta diğer defansımızı da almak için uğraşıyorlar.

mertens + torreira aynı uçakla gelirse yeni havalimanında rekor kırılır bence.

normalde oyuncu karşılamayı desteklemiyorum fakat hem torreira gibi duygusal biri için hem de camia için güzel olur bence.

mertenste etkilenerek kariyerinin sonlarında belki liderlik etmek isteyebilir.

2 gün önce bana Evander'ın hala imzalamak istediğini söyleyen biriyle konuştuğum gibi, Gala onu almak için önümüzdeki haftaları 7 milyondan az bekleyecek. Midtylland'ın fiyatının düşmesini bekliyorlar (transfer ücreti). #GAL

ne guzel haberler veriyo bu arkadaş.evanderde beklemeye gectik harbiden de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt