- 26 Ocak 2021
- 41.532
- 40.829
- 3.078
gomisten çıkmak çok zor bence yav.gomis ve omar'dan çıkıp, mertens 1+1 yapmak muazzam iş olur.
1 milyon € fazla ödeyip hem 2 çöpten kurtulacaksın, hem mertensi getireceksin. inşallah olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gomisten çıkmak çok zor bence yav.gomis ve omar'dan çıkıp, mertens 1+1 yapmak muazzam iş olur.
1 milyon € fazla ödeyip hem 2 çöpten kurtulacaksın, hem mertensi getireceksin. inşallah olur.
Bene onlar bizden çıkmalı. İçimize içimize girmişlerGomis ve omardan kesin çıkmalıyız.
Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Evander gelirse mesela daha mı rahat kadro kuruyoruz? Maçın %75ini rakip sahaya yerleşerek oynayan Galatasaray'da 3. ortasahanın defansa dönük olması bu kadar önemli mi?İyi de ben foırvet gelmesin demiyorum ki. 10 numaralı sistemde Mertens'i monte edip, yabancı sınırını da baz alırsak kadro kuramayız gibi geliyor
Drogba'ya 1,5 yıllık 10m€ vermiş takımız. 1 yıllığına 4 nedir ki?yılık 4 net ne yahu
Sa Cristiano Ronaldo geldi mi
O kadar ezbere bir yorum ki.Adam 35 yaşında o paraya 2 yıllık 9 m + bonuslar doğruysa kazıklık belkide kariyeri turkiyede son senesi olabilir onun yerine düşük bonservisle Umut Bozok u al , 10 numara mevkiye yüksek maliyetle Draxleri alırsın üstelik henüz 28 yaşında.
Draxler + Umut Bozok fitim.
tahmin ettiğimiz gibi transferin son gunlerinde ndombele geliyomuş
@Mustafa Kalpakoğlu dün konusmustuk